עוגת גבינה ופירורים של קרין גורן.

noaya

New member
עוגת גבינה ופירורים של קרין גורן.

שלום לכולם! תכננתי היום להכין את עוגת הגבינה הנ"ל, מתוך הספר "סודות מתוקים" של קרין גורן. אבל מה, שמתי לב שהמתכון הוא לתבנית בקוטר 24, ולי יש תבנית בקוטר 28. למישהו יש המלצה לגבי מה כדאי לשנות? תודה ויום מוצלח! נועיה.
 

clcl

New member
תגדילי את כמות הגבינה והמרכיבים המצורפים או

שתכיני עוגה ב- 28 אך היא תהיה נמוכה יותר.
 

clcl

New member
התאמת כמות החומרים,כשמשנים את גודל התבנית

התאמת כמות החומרים, כשמשנים את גודל תבנית האפיה (עגולה) הגדלה להוסיף מ-22 ס"מ ל-24 ס"מ 20% מ-22 ס"מ ל-26 ס"מ 40% מ-22 ס"מ ל-28 ס"מ 60% הקטנה להפחית מ-26 ס"מ ל-24 ס"מ 15% מ-26 ס"מ ל-22 ס"מ 30% מ-28 ס"מ ל-22 ס"מ 40%
 

noaya

New member
תודה על ההסבר המפורט!

הוא ממש עוזר, באמת! האמת שמרוב הלחץ כבר הלכתי וקניתי תבנית חד פעמית בקוטר 24, אבל זה ללא ספק יעזור לי בפעמים הבאות. חג שמח ושלל ברכות! נועיה.
 
למעלה