עוגת גבינה עם פירורים
המתכון נמצא בצידה החיצוני של הקופסא. להלן: עוגת גבינה פירורים (מתכון של מארז עוגת הפירורים של שטראוס) בסיס 150 גרם פירורי ביסקויטים עלית (שקית כלולה באריזה) 100 גרם חמאה מומסת (יש להוסיף) מלית: 500 גרם בלילת גבינה 5% שומן (גביע כלול באריזה) 1/2 כפית ג'לטין בנוסף לשקית הג'לטין המצויה במארז (10 גר') 1 שמנת חמוצה יטבתה 1/2 כוס סוכר (יש להוסיף) 2 מיכלית שמנת להקצפה (יש להוסיף) אופן ההכנה: מערבבים את חומרי הבסיס . ב- 2/3 מתערובת הבסקויטים מרפדים תבנית ומהדקים היטב. את היתר שומרים לפזר מעל העוגה. מקציפים את השמנת המתוקה תוך כדי הוספת 1/4 כוס סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. ממיסים היטב את הג'לטין ב-1/3 כוס מים רותחים עד להמסה מלאה וחלקה. בקערה מערבבים את בלילת הגבינה, השמנת 1/4 כוס סוכר והג'לטין המומס . מוסיפים את הקצפת ומקפלים לקבלת תערובת אורירית. את התערובת יוצקים על משטח הבסקויטים ומצננים 15 דקות במקרר. מפזרים את 1/3 כמות הפרורים שנותרה על בלילת הגבינה ושומרים במקפיא לפחות שעתיים עד להגשה/ או לחילופין לילה במקרר.