עוגת זילופים עם רויאל אייסינג

chayahd99

New member
עוגת זילופים עם רויאל אייסינג

שלום,

בימים אלו אני עושה את צעדי הראשונים בעולם קישוט העוגות.

רציתי להכין לביתי עוגת יום הולדת עם זילוף כוכבים שמהווים תמונה.
עשיתי בשבוע שעבר נסיון עם קצפת צמחית + פודינג.
התוצאה היתה מקסימה, הזילוף הלך מהר ובקלות אך הטעם היה מזעזע.
בסוף הקציפה גורדה מהעוגה והלכה לפח ואכלנו רק את העוגה שמתחת.

מנסיון קודם הטעם של רויאל אייסינג הוא סביר ואף אהוב.
האם ניתן לעשות איתו זילופי כוכבים ליצירת תמונה באותה צורה?
לא מצאתי דוגמאות ברשת.
חשבתי לעשות שכבת רויאל אייסינג דקה לכלוא את הפירורים ואז שכבה נוספת בדפנות שתהיה נקיה ולמעלה זילופים צבעוניים לפי התמונה.
האם זה אפשרי?

תודה!
 

chayahd99

New member
שאלה נוספת: ציפוי חלופי פרווה?

אם רויאל אייסינג לא מתאים לזילוף תמונה האם יש ציפוי אחר שהוא פרווה ומתאים?
באינטרנט אני רואה המון איזכורים לשימוש ב- buttercream icing אך גם זה חלבי.
 

chayahd99

New member
ושאלה נוספת: צבעי במאכל

בכל מקום שאני קוראת ממליצים על שימוש בצבע מאכל ג׳ל.
אני לא מצליחה להבין למה הג׳ל עדיף על הבקבוקונים הנוזליים, הפשוטים והזולים של פעם.
האם הג׳ל בריא יותר?
 

Miss Cake1

New member
את לא יכולה לזלף

רויאל אייסינג עם צנטר משונן.
עם הרויאל אייסינג את יכולה לעשות ציורים כמו שעושים בדר״כ על עוגיות, לא ראיתי שעשו ציור שלם על עוגה.
עם איזו שמנת השתמשת? תעשי את המתכון הבא: 250 מל שמנת צמחית של השף הלבן תקציפי עם 2 כפות אינסטינג פודינג עד לקצפת יציבה.
הצביעי מאכל ג׳ל הרבה יותר מרוכזים וטובים יותר לעבודה עם קצפות ובצק סוכר, אין פה עיניין של בריא יותר... זה עדיין צבע מאכל :)
 
לא ניתן להשתמש בצבעי מאכל של הסופר

מכיוון שהם נוזליים מאוד ולא מרוכזים ולכן צריך לשפוך המון נוזל כדי לקבל מעט צבע ואז הקצפת הופכת להיות לא יציבה... מקווה שעזרתי...
 

chayahd99

New member
צבעי מאכל

אז למה מיועדים הצבעי מאכל של הסופר?
אולי הם לא מתאימים לקצפת אך מתאימים לרויאל אייסינג או בצק סוכר?
גיסתי משתמשת ואומרת שזה בסדר גמור.
פשוט חבל לי כרגע להשקיע בצבע מאכל ג'ל (כל צבע לפחות 16 שח) כשאני עוד לא יודעת אם אתמיד בתחביב הזו...
מילא אם זה היה בריא יותר...
 

MisterCupcake

New member
זה נכון אבל

צבעי מאכל ג'ל עולים 16-20 ומשהו שקל לבקבוקון אחד
אבל אל תשכחי שמדובר בג'ל
כלומר צריך כמות מאוד קטנה כדי לצבוע את הבלילה
אני בד"כ משתמש בבקבוקון לחיץ (של חברת Wilton, אפשר לקנות אותם בכל חנות אפייה ואפילו בפעמית סטור) ומשתמש בכמה טיפות בכל פעם וזה מספיק
&nbsp
בשורה התחתונה, אמנם הם קצת יותר יקרים, אבל הם נשמרים לאורך זמן מאוד מאוד ארוך
אז לחלוטין הם עדיפים
 

chayahd99

New member
רויאל אייסינג

ראיתי שעושים קישוטים ברויאל אייסינג מעל בצק סוכר אז למה שלא יהיה מעל רויאל אייסינג?
אולי המרקם צריך להיות קצת פחות סמיך אבל נראה לי הגיוני שזה יעבוד.
באמת לא ראית שום דוגמא כזו?
&nbsp
הקצפת שהכנתי מאוד דומה לשלך. השתמשתי בקצפת צמחית של תלמה וחבילת אינסטינט פודינג שלמה.
הקצפתי את שתיהם לקצפת יציבה וכמו שאמרתי הזילוף עבד מצוין. רק הטעם נוראי.
יש הבדל משמעותי בטעם בין השמנת הצמחית של החברות השונות? אם כן אז אפשר גם לנסות ריץ'.
&nbsp
תודה גם על התשובה לגבי צבעי המאכל.
 
למעלה