עוגת פרג H-)

עוגת פרג / חנה שאולוב

מצרכים: 6 ביצים 1/2 1 כוס סוכר 2 כפות שמן 1 כף ברנדי 2 כפות פירורי לחם 100 גרם אגוזים קצוצים 100 גרם צימוקים 200 גרם פרג טחון אופן ההכנה: מקציפים את הביצים (לא מופרדות) עם הסוכר ומערבלים במהירות מירבית עד שהעיסה מסמיכה ומקבלת גוון צהוב בהיר (בערך כ- 10 דקות). מוסיפים בבחישה בכף עץ 2 כפות שמן, 1 כף ברנדי, את פירורי הלחם, האגוזים הצימוקים והפרג. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה מס` 26 משומנת ואופים בחום בינוני כ- 35 דקות ומצננים. מורחים את העוגה בריבת משמש דלילה. אפשר להשאיר את העוגה כך ואפשר לעשות אותה חגיגית ע``י ציפוי העוגה בקצפת משקית שמנת מתוקה שהוקצפה עם כף סוכר. הערה: אורן ורקדנית נתנו בעבר מתכונים לעוגות פרג. תרשמי במנוף החיפוש את המילה פרג ותוכלי למצוא את המתכונים האלה.
 

ןרדה

New member
תודה תודה תודה

הייתי כבר נואשת כזה דבר קל ולא בנמצא
 

טללבן

New member
טורט פרג שנגמרת במהירות...

חומרים 5 ביצים 1/2 1 כוסות סוכר 1/2 1 כוסת קמח אוסם 1 כוס פרג טחון (טרי) 1/2 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים כפית תמצית וניל מעט תמצית רום להקציף את החלבונים עם הסוכר. בקערה נפרדת לערבב את כל שאר החומרים לבלילה אחידה. לערבב את הבלילה עם הקצף חלבונים. לאפות בתבנית עגולה מס` 26 או בתבנית של סיר פלא. עוגה קלילה וטעימה מאוד מאוד מאוד. זהירות, מתחסלת במהירות
 
למעלה