עוגת פרג / חנה שאולוב
מצרכים: 6 ביצים 1/2 1 כוס סוכר 2 כפות שמן 1 כף ברנדי 2 כפות פירורי לחם 100 גרם אגוזים קצוצים 100 גרם צימוקים 200 גרם פרג טחון אופן ההכנה: מקציפים את הביצים (לא מופרדות) עם הסוכר ומערבלים במהירות מירבית עד שהעיסה מסמיכה ומקבלת גוון צהוב בהיר (בערך כ- 10 דקות). מוסיפים בבחישה בכף עץ 2 כפות שמן, 1 כף ברנדי, את פירורי הלחם, האגוזים הצימוקים והפרג. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה מס` 26 משומנת ואופים בחום בינוני כ- 35 דקות ומצננים. מורחים את העוגה בריבת משמש דלילה. אפשר להשאיר את העוגה כך ואפשר לעשות אותה חגיגית ע``י ציפוי העוגה בקצפת משקית שמנת מתוקה שהוקצפה עם כף סוכר. הערה: אורן ורקדנית נתנו בעבר מתכונים לעוגות פרג. תרשמי במנוף החיפוש את המילה פרג ותוכלי למצוא את המתכונים האלה.