עזרה דחוף

עזרה דחוף

חג שמח לכולם. אתמול המסתי חבילת שוקולד. ערבבתי עם 2 חבילות שמנת לקצפת אבקת סוכר וקקאו וקררתי עד הבוקר. בבוקר הקצפתי הרבה מאד זמן ולא נוצר קצף נוקשה. אי לכך הכנסתי למקפיא לשעה בערך. כעת המצב על הפנים. בכלל לא נוצר קצף. יש פתרון פרט לזריקת התערובת לפח וחיפש נואש אחרי מקום לקנית שמנת לקצפת? ושוב חג שמח
 

ZaraThe1

New member
נראה לי

שהיית אמורה להכין קצפת ורק אח"כ לקפל לתוך השוקולד המומס ולכן מסקנתי היא... לזרוק ולחפש חדש.
 

pirge

New member
ל-2 מיכלי שמנת =400 גרם שוקולד וגם

תבדקי שהשמנת אכן להקצפה ולא לבישול. הפיתרון הוא להכניס הכל למיקסר עם חבילה אינסטנט פודינג . רק במידה וצריך אז להוסיף עוד חלב. אבל לא נראה לי שצריך חלב. האינסטנט פודינג ייתן מירקם של קרם. חגשמח.
 

pirge

New member
הכנת קרם הגנש היא כזו. את שני

השמנות מביאים לסף רתיחה. שוברים לתוכם את 400 גרם קוביות השוקולד המריר. מערבבים למרקם אחיד. שומרים במקרר לילה או 10 שעות. מקציפים לקרם.
 
למעלה