ExNewYorker
New member
פינת "המדאייטות" - איך הולך בסופשבוע חורפי זה
אז קודם כל, באופטימיות זהירה רושמת שנראה לי שהג'ינס שבגינו התחלתי את הפינה הזו, יושב קצת יותר טוב. לפחות נכון ללפני 10 דקות
יחד עם זאת, אתמול בערב הכנתי פיצה שבאמת (למרות שהנחתום אינו מעיד על עיסתו
) יצאה א-ל-י-פ-ו-ת!! האורחים התעלפו קלות
. הסוד שלי: 1. בצק ללא שמן 2. חימום אבן אפייה ב 220 מעלות בתנור לפחות שעה לפני האפיה 3. רידוד דק 4. הכנת הבצק שעות מראש. הרבה לישה. לאשפז במקרר אם תופח מידי (אני גם מידי פעם הולכת ונותנת לו "בוקס" להוריד את האויר). 5. רידוד על קמח תירס (נותן קרנצ'יות מדהימה). אז... אכלתי יותר מידי, אני מודה. עוד מעט הולכים לחמין אצל חברים, מקווה שתהיה לי שליטה
שבת שלום!
אז קודם כל, באופטימיות זהירה רושמת שנראה לי שהג'ינס שבגינו התחלתי את הפינה הזו, יושב קצת יותר טוב. לפחות נכון ללפני 10 דקות