פרלינים

yarden d

New member
פרלינים

אהלן, ניסיתי להכין מילוי לפרלינים על בסיס שוקולד לבן, שמנת וקוקוס - ללא הצלחה. אשמח להסבר לגבי עבודה עם שוקולד לבן ואפילו לשידרוג המילוי... תודה:)
 

bali

New member
מנהל
שוקולד לבן

היי, אם תתארי מה בדיוק היתה הבעיה, מה לא הצליח, יהיה יותר קל לכוון אותך איך לתקן את הטעות.

בגדול - שוקולד לבן מאד רגיש לחימום וצריך לחמם ממש בעדינות, על אמבט מים חמים או בפולסים ממש קצרים במיקרוגל.
כמו כן, כשרוצים להכין גנאש משוקולד לבן, צריך כמעט פי שתיים שוקולד משמנת מתוקה, כי בשוקולד לבן אין מוצקי קקאו, והוא דליל יותר משוקולד מריר או חלב, ומתמצק פחות.
 
למעלה