פשטידת בצל

luliy

New member
פשטידת בצל

היי.. אני רוצה להכין פשטידת בצל מהבלוג של "לא על חסה לבדה"
http://tivonim-blog.co.il/פשטידת-בצל-טבעונית/
במה אפשר להחליף את הקמח/ תפוחי אדמה? (לא שבבי בצל, לא קורנפלור) האם ניתן להשתמש בזרעי ציה ופשתן טחון? אם כן, האם צריך לטחון את זרעי הציה? האם צריך להוסיף מים? האם זרעי ציה פשתן טחון הולכים יחד עם קשיו טחון?
תודה:)
 

קרנף לבן 1

Active member
מנהל
אני לא בשלן0 אבל אני מאוד אוהב פשטדות

עקרונית אתה צריך חומר שידביק את המרכיבים\
 

יערעד

New member
קמח חיטה/תפוחי אדמה

לפי המתכון יש 3/4 קמח ו 4 כפות קמח תפוח"א.

הייתי מנסה להחליף את קמח החיטה בפשתן טחון, ואת קמח תפוח"א ב 4 כפות טחינה גולמית. הצירוף יבטיח גם הדבקה וגם אווריריות.

לא צריך את הצ'יה בכלל. אפשר להוסיף מבחינה תזונתית אבל לא רלוונטי למתכון עצמו. כעיקרון לא טוחנים זרעי צ'יה, השימוש הנפוץ הוא הוספת נוזל (מים וכו') ולתת להם לתפוח ולקבל מרקם ג'לי.

עדיף לשמור אותם לאיזה קינוח או כתוספת לרוטב בסלט.

אשמח לשמוע איך יצא.

*** אין אחריות על התוצאה ***
 

luliy

New member
מצטערת..

רק עכשיו ראיתי את ההודעה.
תודה רבה!
כשאנסה אדווח:)
 
למעלה