../images/Emo9.gifברוכה הבאה לפורום טלטוש
ללא קשר לפעמים הבנות שלי קורים לי טלטוש
לפני הכל רציתי להגיד לך תודה ולהביע הערכה על נכונות שלך להכין עוגה במיוחד עבור ילד הצליאקי,כל הכבוד. יש 2 אפשרויות אהבות אלי: עוגה של בישולה והעוגה של בן עמי. של בישולה יוצאת גבוה ,מרשימה מאוד,טיפה יבשה לי (אמא של הבנים אורמת שלה יוצא לא יבש) ואני שידרגתי אותה כשמברישה אותה עם סירוף סוכר חם לאחר שהיא מתקררת. העוגה של בן עמי מאוד עשירה מבחינת הטעם של השוקולד,יוצאת נמוכה יותר.אם אופים אותה בכלי קטן יותר אז היא ת"תאפס" מעלה
. שתי העוגות טעימות מאוד. רציתי להדגיש את נושא הזיהום משני בהכנת העוגה - יש להקפיד שהשוקולד ללא גלוטן(חברת כרמית או עלית עם כיתוב "פחות מ 20PPM),אבקת אפיה של חברת הנמל בסדר וכמובן סוכר נקי מפירורים וכו'...כמובן כלי האפיה,מטרפה והכל חייב להיות נקי מכל שארית גלוטן ,גם כן משטח העבודה. בהלחה מתי