קינואה

enigma69

New member
קינואה

סליחה על הבורות אבל..איך אוכלים את זה?..מבשלים?אפשר לאכול את זה ישר מהשקית לפה כמו גרעינים?אפשר במיקרו?...איך??
 

Alone In Kyoto

New member
מבשלים-

יש שני אופנים: 1- כמו אורז- לטגן מעט בשמן ואז להוסיף כמות מים כפולה (בערך, כדאי בכל אופן להסתכל ולראות אם צריך להוסיף אח"כ עוד) עד שהיא תופחת ומתרככת (משהו כמו 20 דקות). 2- כמו פסטה- פשוט לשים במים רותחים גם לאיזה 20 דקות... (ככה אני עושה).
 

SAB1968

New member
אני עושה את זה במים

כאשר מתבשל לבד כתוספת לסלט, יש אפשרו ת לבשל אותו עם עדשים ואז 1 קינואה, חצי עדשים,- לטגן במעט שמן בצל, גמבה אדומה, להוסיף אותם לטיגון קל- בכדי לתת להם אנרגית חום, ואז מוסיפים מים, לכמות הנל 3 כוסות מים, בתאבון,
 

OoמיכלoO

New member
תוספת לדרך 1

להוסיף ירקות מגוררים (אחרי הטיגון ולפני הבישול): בצל, קישואים, גזר, פלפלים וכל מה שנראה יוצא ממש טוב!
 
למעלה