קרם לזילוף עוגות
שלום
הבת שלי רוצה להכין עוגה מזולפת. את העוגה היא תזלף בחמישי בערב לכבוד מסיבת יום הולדת שתתקיים בשישי לקראת הצהריים.
מה עדיף- להכין את הקרם משמנת מתוקה רגילה או צמחית?
האם להכין קרם רגיל לציפוי עוגות- שמנת חלב ואינסטנט או רק שמנת ואינסטנט? כמה אינסטנט על כל שמנת?
האם יש דברים נוספים שצריך לשים לב אליהם?
תודה רבה ויום נפלא לכולם
שלום
הבת שלי רוצה להכין עוגה מזולפת. את העוגה היא תזלף בחמישי בערב לכבוד מסיבת יום הולדת שתתקיים בשישי לקראת הצהריים.
מה עדיף- להכין את הקרם משמנת מתוקה רגילה או צמחית?
האם להכין קרם רגיל לציפוי עוגות- שמנת חלב ואינסטנט או רק שמנת ואינסטנט? כמה אינסטנט על כל שמנת?
האם יש דברים נוספים שצריך לשים לב אליהם?
תודה רבה ויום נפלא לכולם