קרם פטיסייר

nickey

New member
קרם פטיסייר

יש לי יותר מדי קרם פטיסייר. מחלב במקום שמנת מה ניתן להכין ממנו? יש לי גם שאריות בצק פריך מטארטים שהכנתי אתמול ויצאו
וכבר חוסלו על ידיי
ככה שאשמתי שלא הספקתי לצלם
(ותודה לבאלי ולהמרחפת על העצות) יש לי גם 4 אפרסקים לבנים גדולים ויפים.
 

shmantz

New member
בפעם הבאה תירוצים לא יתקבלו../images/Emo70.gif

רוצים תמונות
 

המרחפת

New member
אם יש לך הכל מהכל,

למה לא להכין עוד טארט קטן? אפשר גם עוגיות, ואז להכין קרם שניט מבצק פריך במקום בצק עלים. שאריות הפטיסייר אצלנו נאכלו כמו פודינג וניל, עם פירות מעל. אגב, גם אני הכנתי פטיסייר מחלב, ואח"כ קיפלתי לתוכו קצפת מחצי כוס שמנת
 
למעלה