רוצים גלידה נהדרת ומפתיעה תוצרת בית,להכנה בבלנדר,,

שרון 337

New member
רוצים גלידה נהדרת ומפתיעה תוצרת בית,להכנה בבלנדר,,

הפעם גלידה מפתיעה, מ-5 מרכיבים בלבד,גם למי שאלרגי לביצים ול-חלב- זו הגלידה המתאימה:
ללא שמנת וללא ביצים,על בסיס מים ,גלידה נהדרת וטעימה מאוד.

הגלידה המופלאה:מורכבת מאגוזים,מים, טיפת מלח, ממתיק,
ו-6 קוביות שוקולד- מריר,פרווה,שאותו מוסיפים רק בסוף:

וכך מכינים:

לתוך בלנדר מכניסים:
כוס אחת מלאה אגוזים: 1/3אגוזי מקדמיה ,1/3 פיקאנים, ואגוזי-לוז.

2/3 1כוסות מים, (כוס ושני -שליש מים. )

2 שקיות ממתיק סוכרלוז, (או 1/3כוס -מייפל, או 1/2 כוס סוכר.)

קורט מלח

ההכנה:
1.מפעילים את הבלנדר ל-2 דקות, עד שהתערות הופכת לתערובת
אגוזים אחידה- ללא גושים: מעט דלילה וחלקה.
2. מקפיאים את התערובת שבבלנדר בתבניות סיליקון ,או בתבניות קרח ,שיהיה קל לשלוף מהן את חתיכות הגלידה,לאחר שעה וחצי
של הקפאה.
(לי יש תבניות אישיות מסיליקון ,שקניתי ב-כלי בית ב"רשת גולף," שמתאימות לעוגיות וגם למאפינס קפואים ,שנשלפים מהם בקלות.

אחרי שעה וחצי להכין 6 קוביות שוקולד מריר-פרווה.
ומוציאים את התערובת שקפאה בפריזר,ומכניסים אותה שוב לתוך הבלנדר ,והפעם מערבלים ביחד עם 6 קוביות -השוקולד המריר.
מפעילים את הבלנדר,2 דקות,עד שהתערובת חלקה ,
ואז להקפיא אותה שוב ל-שעה אחת , או לכול הלילה.

כשרוצים לאכול ,מוציאים את הכמות הרצויה,לכלי על השיש,
למשך רבע שעה,עד להפשרה,והיא מוכנה לאכילה,ומאוד טעימה.

מה שנותר בפריזר יכול להישאר עד לשבועיים בהקפאה.

אני אכין את הגלידה הזו לפסח לאורחים שלי, וזאת לפי בקשתם,
לאחר שטעמו והתרשמו מהגלידה הכול כך טעימה,כשביקרו אצלי בשבוע שעבר,היום הם שלחו לי לדוא"ל הודעה: מבקשים שוב את הגלידה הזו לקינוח בחג-הפסח.
ההכנה ממש מהירה וקלה,ואם יש לכם בלנדר-אז יש לכם גלידה ביתי קלילה וטעימה במיוחד, בכמה דקות הכנה בלבד.
תענוג אמיתי.
תכינו -וההנאה מובטחת.
 
למעלה