שאלה בנוגע למתכונים עם חמאה

שאלה בנוגע למתכונים עם חמאה

שלום ! אני מכינה הרבה עוגות מהספר (המעולה) "שוקולד ושושנים". השאלה שלי היא כזאת - יש שם הרבה מתכונים שמכילים טונות של חמאה ולפעמים לקרם יש ממש טעם של חמאה, שאני לא כל כך מחבבת. אני קצת חוששת לקצץ בכמויות של החמאה, שמא זה יפגע במרקם או בטעם. אפשר להקטין את הכמויות של החמאה (בעיקר בקרמים ובציפויםי למיניהם) או שאפשר אולי להחליף את החמאה במשהו אחר?
 

homets

New member
בעיקרון ניתן להפחית מעט מכמות החמאה

אבל לא תמיד זה יוצא מספיק טוב עם פחות חמאה. אולי אנשים אחרים יודעים אחרת, אני באופן אישי לא כל כך נוטה לקצץ בכמויות חמאה, אלא אם באמת הכמות נראית לי מופרזת. בכל מקרה, בטוח תקבלי עוד תשובות
שבוע טוב!
נטלי
 

homets

New member
בעיקרון ניתן להפחית מעט מכמות החמאה

אבל לא תמיד זה יוצא מספיק טוב עם פחות חמאה. אולי אנשים אחרים יודעים אחרת, אני באופן אישי לא כל כך נוטה לקצץ בכמויות חמאה, אלא אם באמת הכמות נראית לי מופרזת. בכל מקרה, בטוח תקבלי עוד תשובות
שבוע טוב!
נטלי
 
למעלה