שאלה לגבי הכפלת כמות במתכון
היי כולם.
יש לי 2 שאלות לגבי המתכון הבא:
http://www.shirley-nemesh.com/2010/10/1829
1. אני רוצה להכין כמות כפולה מאחר והכמות במתכון הזו מספיקה רק ל-15 יחידות. כדי להכפיל את הכמות, אני פשוט צריכה להכפיל את המצרכים?
2. בפעם הקודמת שהכנתי את זה התפחתי את הבצק בתנור בחום של 50 מעלות עם קערת מים רותחים מתחת ללחות. הבצק תפח מאוד, אבל ברגע שהוצאתי ממנו את האוויר הוא חזר לגודלו המקורי. התפחתי במשך שעה וחצי ובסופו של דבר אפיתי אותו ככה. יצא טעים מאוד, אבל קטן
מה עשיתי לא נכון שבגללו הבצק לא הכפיל את הנפח שלו? אולי בגלל ההתפחה בתנור?
אשמח לתשובות!
היי כולם.
יש לי 2 שאלות לגבי המתכון הבא:
http://www.shirley-nemesh.com/2010/10/1829
1. אני רוצה להכין כמות כפולה מאחר והכמות במתכון הזו מספיקה רק ל-15 יחידות. כדי להכפיל את הכמות, אני פשוט צריכה להכפיל את המצרכים?
2. בפעם הקודמת שהכנתי את זה התפחתי את הבצק בתנור בחום של 50 מעלות עם קערת מים רותחים מתחת ללחות. הבצק תפח מאוד, אבל ברגע שהוצאתי ממנו את האוויר הוא חזר לגודלו המקורי. התפחתי במשך שעה וחצי ובסופו של דבר אפיתי אותו ככה. יצא טעים מאוד, אבל קטן
אשמח לתשובות!