שאלה על בולונז

kriz

New member
נראה לי שכדאי להוסיף ביצה ולערבב הכל

ביחד כדי שהפשטידה תהיה יציבה
 

moshavnikit

New member
שאלה על בולונז

מרגיש לי קצת טפשי לשאול אבל אני אשאל בכל זאת..

איך אפשר להגיש את המנה כשהבולונז לא מעורבב עם הפסטה?
אם אני ארתיח פסטה והיא תשב יותר מדקה במסננת, היא תתקרר ותתקשה ולא יהיה אפשר להוציא פסטה לא גושית לצלחת ולשים עליה בולונז. ואני לא רוצה להטביע את הפסטה בשמן בשביל שהיא לא תהיה גושית. יש פתרון לזה?

 
את יכולה

להכין את הפסטה מראש ולעטוף אותה בעדינות רבה בשמן זית שלא תתייבש ותתגבש
לקראת ההגשה,"לפתוח" אותה עם מים קרים וזורמים ולצורך ההגשה,לטבול או לצקת עליה מים רותחים (כדי לחמם אותה שלא תקרר את הבולונייז)

בהצלחה ובתאבון
 

kriz

New member
אחרי שהפסטה מוכנה ואת מסננת אותה

תשטפי אותה מיד במים קרים (אני שוטפת במים מהברז) ותוך כדי תערבבי אותה, אחר-כך תזלפי מעט שמן על הפסטה - ככה היא לא תהפוך לך לגוש
 

נופשתת

New member
ואם זה בכל זאת צריך לעמוד עשר דקות אז ככה:

את לוקחת מעט מהרוטב מערבבת עם הפסטה המסוננת
 

moshavnikit

New member
תודה רבה לכולם!

באמת נתתי לרוטב לחכות לפסטה.. וגם שמתי עליה קצת שמן זית
 
למעלה