איך אפשר להגיש את המנה כשהבולונז לא מעורבב עם הפסטה?
אם אני ארתיח פסטה והיא תשב יותר מדקה במסננת, היא תתקרר ותתקשה ולא יהיה אפשר להוציא פסטה לא גושית לצלחת ולשים עליה בולונז. ואני לא רוצה להטביע את הפסטה בשמן בשביל שהיא לא תהיה גושית. יש פתרון לזה?
להכין את הפסטה מראש ולעטוף אותה בעדינות רבה בשמן זית שלא תתייבש ותתגבש
לקראת ההגשה,"לפתוח" אותה עם מים קרים וזורמים ולצורך ההגשה,לטבול או לצקת עליה מים רותחים (כדי לחמם אותה שלא תקרר את הבולונייז)