שאלה קטנה

  • פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שאלה קטנה

ניסיתי להכין עוגה בחושה ורציתי להחליף את הסוכר בתחליף "כמו סוכר" ואחרי שהבלילה הייתה מוכנה טעמתי אותה וזה היה דוחה! יש לזה טעם לוואי נוראי! איך מתקנים את הטעם הנוראי של הממתיק?
 

homets

New member
היי וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

לא כל כך מתמצאת בתחליפי סוכר בעוגות, אבל יש פה כמה שכן, אז בינתיים מקפיצה לך את ההודעה
שבת שלום! נטלי
 
האם יכול להיות שלא השתמשת בכמויות הנכונות?

מנסיווני עם תחליפי סוכר- חשוב להקפיד על הכמויות הנכונות בהחלפה- אחרת מגיע הטעם הרע. כמו סוכר המקורי- הוא אחד על אחד, ואין איתו בעיה, שוב, מנסיוני- אכלו את התוצרים כולם בלי לשים לב בכלל שזה תחליף- כך שאני מציעה לך לבדוק את חומר הגלם עצמו- אולי יש בעיה בתחליף. אני לא הייתי ממליצה לך להרטיב את העוגה כי- א. היא בחושה, ובחושות לא מרטיבים. ב.- סירופ עם סוכר לעוגה ללא סוכר לא מסתדר... מה שאני הייתי עושה- אומרת יפה שלום לעוגה [אם הטעם בילתי נסבל] ומכינה ממנה כדורי שוקולד
[אם כבר אפית אותה כמובן, אם לא- אולי תתני לעוד מישהו לטעום?] חיה
 
למעלה