שאלה של מתחילה

חלילית1

New member
שאלה של מתחילה../images/Emo3.gif

שלום, האם אחרי שמערבבים את הבצק עם cmc ניתן לשמור את הבצק בשקית מבלי שיתייבש במהירות? כמה זמן בערך צריך ללוש את הבצק לפני ובמהלך הערבוב עם cmc? תודה
 

net the jet

New member
בודאי שניתן לשמור בשקית ניילון. זמן לישה

תלוי בכוח שלך בידיים ובכמות הבצק... אין זמן מוגדר. עד שאת מרגישה שהכל יחד כזה נעים וחלק.
 

חלילית1

New member
תודה ועוד שאלה-

בעוגה הראשונה שעשיתי הופיעו סדקים על הציפוי של העוגה. מה יכולה להיות הסיבה? זמן לישה לא מספיק? אולי יותר מדי קורנפלור?
 

net the jet

New member
גם וגם, ללשו עד שהבצק ממש רך וגמיש, לפזר

קורנפלור על המשטח על מנת שלא ידבק, אבל לא לשים למעלה איפה שאת מרדדת. ובעיקר להעביר בזריזות אל העוגה מיד עם תום הרידוד.
 
למעלה