אני באופן קבוע השתמשתי בתרמוס בחודשים הראשונים
לא יודעת למה, היה לי הכי נוח.
תרתיחי קומקום ממש לפני כניסת הצום ותשפכי לתרמוס..
תראי מה הגודל של התרמוס ותחשבי כמה מ"ל את צריכה לסך הבקבוקים.. אם יוצא גבולי תעשי עוד אחד..
אפשרות ב', מאחר וגם ככה תפעילי פלטה כל הצום בגלל שאת צריכה לחמם את הירקות, את יכולה לשים קומקום מים רותחים עליה.
אז פשוט לפני הצום תרתיחי מים תשפכי לקומקום ותשאירי אותו על הפלטה כל הצום וכך גם המים ישארו רותחים ולא יתקררו קצת כמו בתרמוס.