שלום לכולם
היה לי תבשיל עוף עם תפוחי אדמה ואפונה. מתובל בכורכום, פפריקה, פטרוזיליה וכו'. (ללא עגבניות)
העוף ותפוחי האדמה נגמרו ונשאר מלא רוטב עם אפונה.
רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם הרוטב הזה.
יש רעיונות?
רעיון אחד - (המועדף עליי): בשלי פסטה (קצת פחות מבישול מלא-שיהיה אל-דנטה), תסנני, ואז תערבבי עם האפונה והרוטב עוד כמה דקות.
ורעיון שני - בשלי אורז לבן, ואותו דבר - רגע לפני שזה מוכן תוסיפי את הרוטב עם האפונים ותקבלי מנה של אורז ואפונה.
בשני המתכונים תוכלי להוסיף רסק עגבניות (בשביל הצבע) או להשאיר ככה כמו שזה.