שלום, יש לי שאלה

שלום, יש לי שאלה

כל פעם שאני מנסה לטגן טופו, הוא נדבק לי למחבת אפילו שאני שמה שמן. חשבתי שאולי למישהו יש פה איזה פטנט?
 

my sunshine

New member
בדרך כלל

כשמטגנים טופו, מקמחים את הקוביות וטובלים בביצה. אפשר גם להוסיף שומשום ומטגנים בשמן חם [חשוב] עמוק.
 
אבל טופו

זה לא משמין.. ואני רוצה לאכול את זה בדיאטה אז מה הרעיון אם אני אטגן את זה בשמן עמוק? :\
 

my sunshine

New member
כשמטגנים

בשמן לא עמוק, הטופו יספוג יותר שמן. שמן עמוק, פחות נספג באוכל. ואני בכלל, שונאת לטגן.
 
למעלה