עוגת תפוזים קוקוס ארומה
1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים גרידה מקליפה של תפוז אחד לסירופ - 1 כוס מים 3/4 כוס סוכר 1/2 לימון סחוט הוראות הכנה מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלבונים המוקצפים להעביר לתבנית , להוסיף מעט קינמון באמצע (אני לא שמתי קינמון) ומעל ולאפות 150 מעלות 30 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה. להרתיח מים סוכר ולימון (או קצת מיץ תפוזים) ולשפוך על העוגה באופן שווה כשהיא חמה. אם הסירופ לא כל כך נספג, לדקור את העוגה עם קיסם או סכין וככה הסירום יחלחל פנימה יותר בקלות. אפשר להשתמש בקלמנטינות במקום תפוזים.