שלום לכולם

ערמונים רבותי ערמונים

מתכון: לחמניות מחית ערמונים רכיבים: 2 וחצי כוסות קמח לחם לבן שטיבל 2 (או קמח רגיל ו 3 כפיות גלוטן). 2 וחצי כוסות קמח מלא 1 כף שמרים יבשים 2 כפות שמן זית 2 כפות גדושות מחית ערמונים 1 כפית מלח 1/2 כוס נבט חיטה קצת יותר מכוס וחצי מים שומשום חום לפיזור על הלחמניות אופן הכנה: לאחד את כל החומרים לבצק אחיד רך ולא דביק. להוריד למשטח עבודה וללוש במשך 10 דקות. לגלגל את הבצק בתבנית משומנת כל שיצופה בשכבה דקיקה של שמן ולכסות עם מגבת או ניילון נצמד. להשהות לתפיחה במשך כשעה עד הכפלת הנפח. אחרי שתפח לתת לבצק "בוקסים" כדי להוציא את האויר. לחלק את בצק ל-8 חתיכות ליצור לחמניות להניח בתבנית אפיה, להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום חום. להניח לתפיחה קצרה של 1/2 שעה ולאפות בחום בינוני כ-20 דקות. הערות: הקלידה: זושי1 לחמניות שעשיתי היום, יוצאות טעימות מתקתקות עם טעם אגוזי קל. אני אישית הוספתי למתכון גם 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים ואני ממליצה על המתכון בחום, לא, לא חשים בערמונים בטעם, אבל הממרח מוסיף משהו למרקם ולמתיקות. מקור המתכון: סבין הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
נירה תגידי את צריכ עוד מתכונים?

לא נוסה מתכון: נשיקות ממולאות
רכיבים: לנשיקות: 300 ג' חלבוני ביצה, בטמפ' החדר 300 ג' אבקת סוכר 3 כפות קורנפלור למילוי: כוס שמנת מתוקה לקצפת ממרח ערמונים אבקת פסיפלורה לקולי: תותים פירות יער (אפשר מופשרים מקפוא) אבקת סוכר לפי הטעם מספר טיפות "תמצית שושנים" (שזה תמצית ורדים, בעצם) אופן הכנה: מכינים מרנג חזק ויציב. מזליפים אותו על נייר אפיה בשתי צורות: 1. קונוסים חלולים 2. מכסים קטנים ושטוחים בצורת כפתורים אופים בחום הנמוך ביותר של התנור, עד שהנשיקות מתייבשות. שומרים בכלי אטום. מקציפים את הקצפת: חצי כוס שמנת מקציפים עם כף גדושה של אבקת פסיפלורה לקצפת יציבה וחזקה. חצי כוס שני של שמנת מקציפים בלי שום תוספת לקצפת יציבה וחזקה, ומקפלים לתוכה 3-4 כפות ממרח ערמונים. שומרים בקירור. בבלנדר מרסקים יחד תותים ופירות יער. ממתיקים לפי הטעם. אם הפירות הכילו גרעינים, כמו למשל פטל שחור, מסננים את התערובת ונפטרים מהגרעינים. מוסיפים מספר טיפות תמצית ורדים לפי הטעם, ומערבבים. שומרים בקירור. הרכבה: מכינים צלחת זכוכית שקופה ורחבה, ובמרכזה מעמידים גביע יין בעל רגל גבוהה. ביום ההגשה, מזליפים את הקצפות לתוך הקונוסים – בחצי מהקונוסים קצפת פסיפלורה, ובחצי מהקונוסים קצפת ערמונים. מכסים כל פתח של קונוס בעזרת כפתור כיסוי. עורמים את הנשיקות הממולאות על הצלחת סביב הגביע, וממלאים את הגביע בקולי. אם הקולי הוכן יום קודם, יש לערבב אותו לפני המזיגה, כדי שהמחית תהיה אחידה. מגישים מיד, או תוך מספר שעות. הערה: ככל שהנשיקות הממולאות "מחכות" יותר זמן, הן מתרככות, ולכן כדאי למלא אותן זמן קצר ככל האפשר לפני ההגשה. הערות: נשיקות בחדר המיטות – Baisser dans la boudoir - מאת: סופי ט. מקור המתכון: SophieT הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

נירהמ1

New member
איזה יופי של מתכון - את המתכון הזה

עדיין אין לי. נראה מעולה. שרשרתי כבר את קובץ מתכוני הערמונים. הולכת להכניס את המתכון הזה מתחתיו. בקובץ שיש במחשב שלי אכניס גם את זה.
רבה
 
למעלה