731 עד 766 יעני 36 גרוטאות.שלום....
יש לי שאלה... כמה קטרי בן-בו יש כיום לרכבת ישראל ומה מספרם?
אביתר...למה גרוטאות?731 עד 766 יעני 36 גרוטאות.
היחס רעש / תועלת שלהםאביתר...למה גרוטאות?
דווקא לדעתי אלה קטרים טובים מאוד....נכון שהם לא חזקים כמו האמריקאים אבל בכל זאת עדיין הם קטרים טובים בהחלט
הם עושים רעש יותר מהאמריקאים?היחס רעש / תועלת שלהם
בעיניי גרוע מאוד מצד שני, לא יצא לי לראות אף קטר אחר סוחב רכבת נוסעים דומה (למעט קרונועים)
אם אני זוכר נכון, אזי בניסוי שנערךהיחס רעש / תועלת שלהם
בעיניי גרוע מאוד מצד שני, לא יצא לי לראות אף קטר אחר סוחב רכבת נוסעים דומה (למעט קרונועים)
כי הם דרעק שלא ברא השטן:אביתר...למה גרוטאות?
דווקא לדעתי אלה קטרים טובים מאוד....נכון שהם לא חזקים כמו האמריקאים אבל בכל זאת עדיין הם קטרים טובים בהחלט
אז אם זה דרעק.....כי הם דרעק שלא ברא השטן:
הם נחשבים לקטרים שנמכרים בעולם השלישי. סרי-לנקה רכשה אותם ונכוותה. תשמע: בארכיון הפורום יש הרבה מידע עליהם. המילה גרוטאות טובה מדי להם. רק המנוע, מנועי ההסעה והגנרטור האמריקאים שווים משהו. כל השאר דרעק-מיטלייבר ! הם נקראים באנגליה: "צרות על גלגלים". לירון דוזטס יש מאמר עליהם....ירון הוא JUMBO701 בכינוי שלו...
אני מסרב לענות על שאלה זו. סורי.אז אם זה דרעק.....
למה ר"י רכשה אותם בכלל...הם לא יכלו אז למצוא קטרים יותר טובים מהם?
או קיי אכבד את הסירוב שלךאני מסרב לענות על שאלה זו. סורי.
תודה, ידידי!או קיי אכבד את הסירוב שלך![]()
אני עדיין מנסהתודה, ידידי!![]()
דנו בזה ארוכות בעבר. אפי: אתה יכולאני עדיין מנסה
למצוא את התשובה מדוע אסור לחבר שני קוקו ביחד ומדוע אסור לחבר הDD לקטרי G-26.... אבל זה כמו לחפש סיכה בערימת קש. אז נראה לי שאני אפרוש מהרעיון![]()
תודה רבה...תמונה נהדרתדנו בזה ארוכות בעבר. אפי: אתה יכול
למצוא לאלי לוין את הקישורים? גם אני לא מצאתי פתאום... ובינתיים, עד שאפי או אורי404 המומחים לקישורים ימצאו, אקדיש לך תמונה ממני ללילה טוב ומבורך. התמונה צולמה ביציאה מהמפעל בעיר ולנסייה... באיי-באיי.
לילה טוב ידידי. אישלום...תודה רבה...תמונה נהדרת![]()
זה G12 או G16?לילה טוב ידידי. אישלום...
תחלום על 128.... צילום: הנס (יונה) קוהוט - זקן חובבי הרכבת בישראל.
G12 מצרי אורגינל בלוד - 15.03.1968.זה G12 או G16?
G12 מצרי אורגינל בלוד - 15.03.1968.
יאללה, אשתי כבר כועסת. הגיע הזמן לסיים להיום...אלון58: תזהה את המקום. צילום: אביתר רייטר.![]()
אם אני לא טועה אז....G12 מצרי אורגינל בלוד - 15.03.1968.
יאללה, אשתי כבר כועסת. הגיע הזמן לסיים להיום...אלון58: תזהה את המקום. צילום: אביתר רייטר.![]()
אתה טועה בענק!אם אני לא טועה אז....
התמונה צולמה בנחל צין