שלום,

t a l talim

New member
דומה-

הבצק מתיבש מהר יותר ולכן יש לעבוד איתו בזריזות יחסית למרציפן, אך היכולת הפיסולית שלו גבוהה הרבה יותר והתוצאות שונות לחלוטין לדעתי. ניתן ללוש לתוך המרציפן בצק סוכר, ולקבל מרציפן משודרג ונח יותר לעיבוד. יתרון חשוב נוסף של הבצק הוא צבעו הלבן והצח.
 

brownie65

New member
טל, ניסית פעם להוסיף CMC למרציפן?

סתם רעיון מופרע שעלה לי בראש כרגע....
 

t a l talim

New member
האמת שעדיין לא-

לא עובדת הרבה במרציפן, אבל הרעיון הזה כבר עלה ויבדק בקרוב! אם תנסי, אשמח לשמוע קצת חוויות ולקחים. תודה, ולילה טוב, טל צפריר
 
למעלה