שניצל מוקפא...

שניצל מוקפא...

שלום! בד"כ כשאני מפשיר שניצל שכבר טוגן וצופה בפירורי לחם (בעזרת המיקרוגל), השניצל מתייבש ומאבד חלק מהטעם שלו... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזשהו טריק כדי למנוע את זה? תודה :)
 
הפשרת שניצל

תודה על השאלה הדרך הטובה ביותר להפשרה. היא לחשוב על כך כבר בהקפאה... טגן/אפה את השניצל כמה דקות פחות לרמת מוכנות של 90% ההפשרה במיקרו תיתן לו את הבישול הסופי רני
 
אם רק הייתי מצליח... :/

תודה לשניכם
 

My Little Fairy

New member
מספיק דקה אחת לשניצל קפוא

תתחיל עם 40 שניות, ותבדוק. צריך לצאת לך חמים ולא לוהט.
 
למעלה