**שרשור ערב - היום ה83 בבית - עדכונים**

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
הכינו באחש, נראה נחמד.
אני לא מעריצה של אורז ולא מכינה הרבה, אבל הייתי מוסיפה עוד ירוקים, עשבי תיבול וכו'
מרגיש לי קצת ריק מדי.
 

fleabag

Well-known member
יאללה כל העינייניי אוכל האלה כל השפים נפוחי חשיבות כאילו מי ישמע
מתעבת תכניות אוכל
 

nicknick

Well-known member
יאללה כל העינייניי אוכל האלה כל השפים נפוחי חשיבות כאילו מי ישמע
מתעבת תכניות אוכל
החלק של השיפוט בתוכניות הבישול גם אותי פחות מעניין,
הם נפוחים מחשיבות כי טלוויזיה ואם כולם יהיו כמו זהבה "זה טעים לי" מי יבוא לראות? צריכים אקשן.
אני נהנית בתכניות בישול בעיקר לראות את המנות כשהן מוכנות, בעיקר את הפן היצירתי של הצילחות וההגשה.
פעם הייתי במסעדה והגישו חציל בטחינה על קרש עץ במקום בצלחת כפי שהייתי רגילה,
יצאתי מהמסעדה ומיד רצתי לקנות קרש כדי להגיש ככה בבית.
 

יונתנסקי

Well-known member
החלק של השיפוט בתוכניות הבישול גם אותי פחות מעניין,
הם נפוחים מחשיבות כי טלוויזיה ואם כולם יהיו כמו זהבה "זה טעים לי" מי יבוא לראות? צריכים אקשן.
אני נהנית בתכניות בישול בעיקר לראות את המנות כשהן מוכנות, בעיקר את הפן היצירתי של הצילחות וההגשה.
פעם הייתי במסעדה והגישו חציל בטחינה על קרש עץ במקום בצלחת כפי שהייתי רגילה,
יצאתי מהמסעדה ומיד רצתי לקנות קרש כדי להגיש ככה בבית.
וואי, איזו נוסטלגיה....
השירות הצבאי שלי היה ביחידה מגודרת בתוך נמל חיפה... (מקווה שזה לא סוד, עשרות שנים עברו מאז).
אחת לכמה זמן היינו מספר בנות מהמשרד מחליטות להתפרע, והולכות למסעדה בפינת דרך העצמאות .
מסעדה קטנה וחשוכה. "הרומני" קראו לו.

כל מיני מנות ראשונות וסלטים, מבוססות על חצילים ופלפלים על האש, והשיא היה סטיייק, גדול, עסיסי "על הקרש", לידו מזלג וסכין משוננת..
אז זה היה חידוש.

הזכרת "על הקרש".

שנים אח"כ כשהייתי מגיעה לחיפה - לא הרומני, לא המסעדה, רק הזכרונות.
 

יונתנסקי

Well-known member
החלק של השיפוט בתוכניות הבישול גם אותי פחות מעניין,
הם נפוחים מחשיבות כי טלוויזיה ואם כולם יהיו כמו זהבה "זה טעים לי" מי יבוא לראות? צריכים אקשן.
אני נהנית בתכניות בישול בעיקר לראות את המנות כשהן מוכנות, בעיקר את הפן היצירתי של הצילחות וההגשה.
פעם הייתי במסעדה והגישו חציל בטחינה על קרש עץ במקום בצלחת כפי שהייתי רגילה,
יצאתי מהמסעדה ומיד רצתי לקנות קרש כדי להגיש ככה בבית.
מה שמייגע בתכניות באלה שאם אין לך סיפור סוחט דמעות - לא משנה כמה טוב תבשל - אין לך סיכוי.

וזה חבל.
 

אופה קטנטנה

Well-known member
החלק של השיפוט בתוכניות הבישול גם אותי פחות מעניין,
הם נפוחים מחשיבות כי טלוויזיה ואם כולם יהיו כמו זהבה "זה טעים לי" מי יבוא לראות? צריכים אקשן.
אני נהנית בתכניות בישול בעיקר לראות את המנות כשהן מוכנות, בעיקר את הפן היצירתי של הצילחות וההגשה.
פעם הייתי במסעדה והגישו חציל בטחינה על קרש עץ במקום בצלחת כפי שהייתי רגילה,
יצאתי מהמסעדה ומיד רצתי לקנות קרש כדי להגיש ככה בבית.
חחחחחחח
 

יסמין 💙

Well-known member
מחר ראיון עם לינור ב ״7 לילות״ של ידיעות אחרונות
האמת לזה לא ציפיתי 🤦🏻‍♀️ הדיירת הכי מיותרת איבר, לא מרגישה בחסרונה בכלל
 

ראש גזר 6789809896

Well-known member

nicknick

Well-known member
מחר ראיון עם לינור ב ״7 לילות״ של ידיעות אחרונות
האמת לזה לא ציפיתי 🤦🏻‍♀️ הדיירת הכי מיותרת איבר, לא מרגישה בחסרונה בכלל
אני חושבת שהיא מהדמויות האלה שנורא מעיקות בלייב,
אבל בשביל ההפקה והפרומואים והתוכניות הערוכות היא חגיגה,
כי היא דרמטית, מרגיזה, מוגזמת וחלק מרומן וזה מעורר רעש ודיבור.
ויש עניין גם כי הסיפור שלה ושל רמי היה מאוד מדובר ברשת .

עם מי יעשו כתבה עם דייר שקט שלא קרה איתו כלום?

גם לי לא חסרה בכלל.
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה