תגובה ל-galmintz:

שרון א77

New member
תגובה ל-galmintz:

ראשית ,למען ההגינות אפשר היה לשאול אותי במסר, ומיד הייתי משיבה לך, כי זה סתם היה מיותר לקפוץ בקישורים ובסימני שאלה לפורום,זה בהחלט היה סתמי ומיותר.
את המתכונים ללא הקמח אני מקלידה מדי פעם לטובת חברי-הפורום ואלה מתכונים דלי-הפחמימות שקיבלתי מודפסים מהדייאטנית -לסוכרת מבית- החולים שבו אני במעקב, ולאחר שניסיתי להכינם והם אכן הצליחו באפייה,רק אז אני מקלידה אותם לטובת כולם.

זה שישנם אלפי מתכונים ללא קמח שעוברים בבלוגים, ומתפרסמים מן הסתם באינטרנט,זה עדיין לא המתכונים שישנם אצלי.
לכן,רציתי להסביר על טעותך בעת צירופך קישורים למתכונים שהוקלדו בפורום, ואת זאת עשית עוד לפני ששאלת וידעת על קיומם של דפי -המתכונים שניתנים מהדייאטנית לחולי-הסוכרת.
להבא מן הראוי יהיה ,לברר במסר לפני שתמהר להסיק מסקנות .
 

galmintz

New member
קצת הגינות, למתכון שאינו שלך תני קרדיט וזהו!

זאת לא הפעם הראשונה שאת עושה זאת וברוב חוצפתך
עוד מצדיקה את מעשיך. העתקת מילה במילה עבודות של
בעלות אתרים.
הן העלו את המתכונים ועם תמונה באתרים שלהן, במקרה
אני מכיר אחת מהן ולכן זיהיתי את המתכון.
קצת כבוד לא יזיק לך ובלי תיחמונים.
 

שרון א77

New member
תנסה לקרוא לפני שאתה מגיב.

זה לא ענייני מה יש במאגר המתכונים שלך באיטרנט,
וזה גם לא מוסיף לך כבוד להפריע את התנהלות הפורום.
לכול מתכון יש אלף גירסאות
יש לי מתכונים דלי-פחמימות שקיבלתי מדייאטנית לסוכרת, וזו הייתה תגובתי,
מי שתרגם את המתכונים הללו והקליד לבלוג שלו, אין לי בעייה עם זה,שיבושם לו.
&nbsp
ואולי אתה בכלל סתם נכנס לפורומים משיעמום,ורוצה להתפרע ולבלבל את המוח?
ול תתפלא ולאחר מכן שההנהלה תחסום אותך .
&nbsp
&nbsp
 

אבו זקן

New member
למה מיד עולים לטונים גבוהים?

ראשית אני רוצה להודות לך שוב על התכונים שאת מפרסמת כאן. אני מקווה שלא תפסיקי.

לעצם העניין, מאחר שגל הראה שהמתכונים מופיעים אצל שתי נשים שונות הכי סביר זה שהדיאטנית שלך היא שאוספת מתכונים מהרשת, ולא ששתי אלה השתמשו במתכון שלה בלי לתת לה את הקרדיט.

לעניות דעתי הביקורת של גל סבירה, והתגובה הכי הגיונית שלך היתה צריכה להיות משהו בנוסח "סליחה, לא ידעתי". כדי מנוע אי הבנות כאלה בעתיד אולי כדאי שלפני פרסום מתכון תחפשי כמה משפטים ממנו בגוגל, ואם הוא נמצא תוכלי לתת קרדיט, ובאה לעולם גואלת.
 

שרון א77

New member
לערב חורפי סוער, הכי מתאים מרק חמים וטעים:

מרק חמים וטעים עם עדשים כתומות :
המצרכים הדרושים:
כוס אחת עדשים -כתומות
3 קישואים -(לפרוס לפרוסות עבות.)
בטטה קטנה
ליטר וחצי מים
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית גינג'ר -טרי,(או תבלין אבקת-ג'ינג'ר.)
מכניסים את העדשים עם התבלינים הנ"ל לסיר עם המים,
ומבשלים על אש גבוהה בסיר מכוסה כ- 5 דקות- עד לרתיחה,
ולהנמיך ללהבה נמוכה,ולבשל עוד 15 דקות.
&nbsp
בינתיים,
מחממים במחבת 2 כפות שמן-זית, ומוסיפים בצל גדול -חתוך לרצועות דקות.
לאחר דקה להוסיף:
כפית אחת שום-קצוץ,
1/2 כפית גי'נג'ר,
מערבבים 2 -3 דקות- עד שהבצל נעשה שקוף,
ומוסיפים עגבנייה אחת גדולה,חתוכה לקוביות קטנות.
3 כפות רסק -עגבניות מעורבבות ב-3/4 כוס מים.
1/2 פלפלון ירוק חריף ,(או פפריקה חריפה .)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה-מתוקה
1/2 כפית כמון טחון.
לבחוש הכול ביחד במחבת,כ-3 דקות ,
להעביר הכול מהמחבת- לתוך סיר-העדשים,
לערבב ביחד להוסיף :כף מיץ- לימון ,כף אחת גדושה פטרוזיליה -קצוצה,
2 -3 כפות גדושות כוסברה- טרייה וקצוצה,(או עלי- סלרי,)
לבחוש 2 דקות על אש בינונית- ולטעום (אם יש צורך מוסיפים מעט מלח)
לערבב היטב ולכבות את האש.
המרק חמים וטעים שמאוד קל להכנה, ונפלא למזג אויר חורפי.
לילדים ולמי שאין סוכרת,אפשר בסוף הבישול להוסיף למרק אורז מבושל.
.
 
למעלה