palmony1951
Well-known member
האם בטטה יכולה להחזיק כמה חודשים בחוץ ?
לדעתי לא, לא ניסתי.האם בטטה יכולה להחזיק כמה חודשים בחוץ ?
אז אני כאילו כן "ניסיתי".לדעתי לא, לא ניסתי.
הבטטה היו במקום קריר? הטעם לא נפגע?אז אני כאילו כן "ניסיתי".
בפסח קניתי כמויות במקום לחם, מתברר שצרכתי הרבה מצות, ולא הספקתי לסיים/להכין עד היום את כל התכולה.
בעבר, זה כן היה מתקלקל, אחרי זמן רב כ"כ, והרוב היה מצמיח גבעולים.
גם עכשיו יש קטעים שמתייבשים (כמו נמק)-אבל לא מסריחים (ואין גבעולים).
מכיוון שרק בשנה האחרונה התחלתי לצרוך-אז אולי העונה הזאת מתנהגת אחרת.
לא יודעת כמה חודשים אבל די הרבה זמן היא לא מתרקבת מהרלדעתי לא, לא ניסתי.
לא אוהבת בטטה.לא יודעת כמה חודשים אבל די הרבה זמן היא לא מתרקבת מהר
גג חודשיים, אלא אם כן, אתה מאחסן אותם בתוך קופסת קרטון כאשר בקרקעית שכבת חול דק, עליה מניחים את הבטטות ואז מכסים בחול ומכניסים שכבה נוספת.האם בטטה יכולה להחזיק כמה חודשים בחוץ ?
תפוחי האדמה התקלקלו.גג חודשיים, אלא אם כן, אתה מאחסן אותם בתוך קופסת קרטון כאשר בקרקעית שכבת חול דק, עליה מניחים את הבטטות ואז מכסים בחול ומכניסים שכבה נוספת.
בדרך כלל אחסון בטטות דומה לזה של תפוחי אדמה.
25-28 מעלות ללא שמש. לגבי הטעם-עבר די הרבה זמן. האם כדאי להכין אחד ולטעום-או לזרוק?הבטטה היו במקום קריר? הטעם לא נפגע?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.