תל אביב-ירושלים

magicpie

New member
תל אביב-ירושלים

שלום,יש פה מישהו שאכל פעם חמוצים יפנים במסעדת "מון" בת"א, או ב"סושי רחביה", בירושלים ויש לו מתכון לחמוצים הממכרים האלו?
 

salo22

New member
ברוב גירסאות המוחמצים היפניים

יהיו בעיקר מירין וחומץ אורז\חומץ לסושי. מכאן את יכולה להתפתח לאיזה ואריציות שתירצי, אני אוהב להוסיף גם יוזו אבל זה קשה להשגה, מעט לימון וגרידת לימון עוים גם הם העבודה.מבחינתי מספיק שיש רק מירין בתערובת ולא ממש חייבים לחמם ואז להמיס שם עוד סוכר כי הוא מתקתק וטעים בפני עצמו. פשוט השיגי המרכיבים והתנסתי איתם ועם שילובים על הבסיס שלהם.
 
למעלה