בישולים פעמיים כי טוב

עוף במרק

אני משתמשת בעוף שבושל - כל חלק לא רק שניצלים גם כיריים או פולקה זה מעולה

מכניסה למרק בחתיכות קטנות ואז טוחנת יחד עם התירס כשהמרק מוכן
 
מרק עוף ותירס בסגנון סיני

ה- מרק אצלנו בבית.

* חזה עוף אחד, מנוקה וחתוך לחתיכות קטנות
* 2 גזרים מגוררים גס
* בצל אחד גדול, שלם (מקולף ונקי)

שמים בסיר גדול, מדליקים להבה ומערבבים היטב. אחרי דקה מוסיפים כף אבקת מרק עוף ומערבבים עוד דקה-שתיים (שמתחיל "ללחוש").

מוסיפים:
10 כוסות מים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן שמיר קצוץ
2-4 כפות רוטב סויה טוב
מלח, פלפל

מביאים לרתיחה, ומוסיפים:
2 כוסות תירס (אני מוסיפה סנפרוסט)
1 ביצה בלולה (מוסיפים בהדרגה ובו בעת בוחשים כל הזמן את המרק).
(אם צריך, זה הזמן לתקן טעמים)

מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
 

נטעטע

New member
קצפת שעמדה והפכה נוזלית

תחזור להיות קצפת אם אקציף אותה שוב?
 
רק רוצה לחלוק איתכן-מרק חמוסטה-בלי קובות

שלקחתי מהבלוג הזה- יצא ממש מעולה. התעצלתי להכין קובות אז הכנתי רק את המרק, והוא יצא כל כך נהדר .

בסוף בכל זאת הוספתי כמה קובות של ילדים (=חצי כוס סולת, קצת מים, מלח פלפל , מגלגלים לכדורים בקוטר ס"מ אחד ומכניסים למרק לאיזה רבע שעה)
נהניתי ממנו נורא. מלא ירק!
 
למעלה