בקלות עוגת גלידה
תעשי רולדה
4 ביצים מופרדות
2/3 כוס סוכר
2/3 כוס קמח רגיל
כפית וניל
מקציפים חלבונים וסוכר. מקפלים פנימה וניל קמח וחלמונים.
משטחים תערובת על תבנית אפיה גדולה של התנור. לרפד את התבנית בנייר אפיה משומן.
אופים בחום בינוני , בתנור מחומם מראש. האפיה לוקחת 12- 15 דקות. עד שמזהיב.
מוציאים מהתנור. מכינים מגבת מטבח נקיה ועליה מפזרים מעט סוכר.
הופכים את הרולדה על המגבת ממתינים דקה ומקלפים בזהירות את הנייר.
מגלגלים את המגבת עם הרולדה ומניחים לקירור סופי.
למילוי:
מרככים קצת את הגלידה. פותחים את הרולדה המגולגלת ומורחים בשכה עבה של גלידה. מגלגלים חזרה. עוטפים בניילון נצמד ושולחים למקפיא.
יש עוגת גלידה נהדרת. אפשר להגיש עם רוטב שוקולד חם.