בישולים פה

מילוי פסטה

בעלי קנה פסטה קצרה ורחבה מאוד, עגולה

חשבתי למלא בשר כי החברה פה אוהבים פסטות עם בשר

השאלה היא איך מכינים את הבשר ואיך מבשלים אח"כ

צריך למלא בבשר מבושל או לפני בישול? לבשל בסיר או בתנור עם רוטב עגבניות כמו לזניה?

אשמח לתובנות, המלצות ומתכונים

(רוצה לשמח כמה אנשים כאן)
 
בדיוק כמו בלזניה

אני מכינה גם במילוי חלבי ועושה ברוטב שמנת.
תתיחסי אליהן בדיוק כמו לדפי לזניה.
 

אורזיגל

New member
אני מבשלת את הבשר לפני המילוי

יותר נכון מטגנת קלות (עם מעט שמן במחבת קרמי) , עם בצל ושום. הבשר משנה את הנפח שלו ולכן רצוי לא להשתמש בו כמילוי, נא.
 
שאלה לגבי הבשר כמילוי

כשאני ממלאת בבשר לא מבושל הוא לא ייפול מהאטריה ונראה לי שבשר מבושל כן. איך ממלאים ככה את האטריות בלי שהוא ייפול מהאטריה (היא פתוחה משני הצדדים)

דבר נוסף, כשממלאים בבשר מבושל, נדרש יותר בשר כי הוא מצטמצם וקטן בבישול. איך מתמודדים עם 2 הדברים האלו?
 

אורזיגל

New member
תשובה לעניין בישול הבשר לפני המילוי

הקנלוני לא עומדים בתבנית, הם שוכבים, מצופפים ביניהם ואז אין בעיה.

לא בטוחה שהבנתי לאיזו בעיה את מתכוונת. הבישול המוקדם יפתור את בעיית שינוי הנפח. איך מתמודדים עם העובדה שנפח הבשר קטן לאחר הבישול?
קונים יותר בשר או שמכינים את הקנלוני בתבנית קטנה יותר.
אם לא תבשלי את הבשר לפני, יצאו לך קנלוני ריקים בחלקם.
 
אז למלא אחד אחד כשהוא שכוב?

ואז על הכל לשפוך רוטב?

מכיוון שנראה לי שזה המון עבודה ומסובך, יש רעיונות נוספים מה לעשות עם הפסטה הזו? פחות בעניין גבינות מבושלות יותר פרווה ובשרי
 
ממש לא מסובך

(קנלוני זאת הפסטה שאני הכי אוהבת)
את מוזמנת למלא אותה בתופחי אדמה (פירה) יחד עם בצל ופטריות מוקפצים.

או פירה עם תרד

או ערמונים יחד עם ארטישוק ירשולמי.

אפשר לשדך להם רביכה (אם את לא רוצה חלבי)
 
רעיון שעלה בי עכשיו, תגידו איך נשמע

לעשות כרוב ממולא ולהשחיל כל גלגול של כרוב באטריה אחת

לשים בסיר ולבשל ברוטב או עגבניות או בצל ולימון

לעשות את הכרוב הממולא עם בשר מבושל ללא אורז
 
למעלה