קניתי מאש-על רגל אחת, איך להנביט?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
זהו! השרתי! ובכל זאת מתרגשת! (בכל זאת, בכיתה

א' לא אכלתי את ההנבטות (וטוב שכך..)).
מתרגשת גם בכל פעם שצאצא מנביט!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
תודה! תכננתי להכין מרק מחר לפנ"צ אך אם מבינה

נכון, זה לא יהיה מוכן מחר בבוקר.

אז אולי אקפיא.
 

ביזול

New member
גם אני מתרגשת משום מה בהנבטות

זה פשוט פלא לראות משהו (אכיל!) גדל מול עיניך
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
קניתי מאש-על רגל אחת, איך להנביט?

אין לי זמן לחפש וזוכרת שאין ספור פעמים mיטלמן, יעלה ועוד הסבירו.

חשבתי להוסיף כוס למרק ירקות של שבת.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אה! וגם- מצאתי רוברבר ב"מגה"
לקחתי מיד

3 חבילות (מתוך 6), הסברתי לכל השואלים (כולל הקופאי החמוד שמכיר מרוסיה) מה עושה איתם.

אח"צ אשטוף, אייבש, אקפיץ ואקפיא לשימוש עתידי בע"ה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
טוב, עכשיו מה עושים עם 4 כוסות שעועית מאש

מונבטת?

הכנסתי למרק שתי כוסות. יופי.

את היתר שומרים בשקיות במקרר? במקפיא? לכמה זמן?

תודה מראש לחברותי החכמות.
 

22BB

New member
אם את לא מתכוונת להשתמש השבוע אז למקפיא

לי יש תמיד כל מיני קטניות, גם מונבטות, במקפיא.
 

amysh

New member
למה בעצם להנביט?

אני משרה לכמה שעות וישר מבשלת
יש יתרון בהנבטה?
 
למעלה