פיתות מתובלות כתוספת לבשר על האש
מתכון של סיגלית משה מצרכים פיתות שמיועדות לפלאפל,בכמות הרצוייה, כל פיתה לחצות לשניי חצאים עגולים, 5 כפות פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פפריקה חריפה, כפית כמון, כפית אבקת גריל עוף, כפית אבקת מרק עוף, 1/2 כפית פלפל שחור,מעט מלח, 10 שיניי שום טרי (קצוצות דק) , 1/4 כוס שמן רגיל, חבילה כוסברה קצוצה דק . אופן ההכנה לערבב את כל החומרים לעיסה אחידה. לחצות את הפיתות לשניי חצאים שטוחים ועגולים, למרוח כל פיתה בתערובת, ולצלות אותה על הגחלים בזמן שעושים בשר על האש, לאכול אותה כתוספת לבשר, או לאכול ככה, בנפרד, טעים יותר מהבשר עצמו, מומלץץץץץץץץ, בתיאבון.