הנה המתכון של המוקפץ המדובר שלי!!!

lollla

New member
../images/Emo124.gifהנה המתכון של המוקפץ המדובר שלי!!!

לטגן בווק במעט שמן זית חצי בצל קצוץ, 2-3 שיני שום, מעט ג'ינג'ר קצוץ. להוסיף שעועית ירוקה טרייה או קפואה (אני משתמשת בטרייה) או שעועית הולנדית חתוכה - בוא נגיד 400 גרם, לאדות כ-5 דקות, להוסיף חצי כרוב קטן, חבילת נבטים עבים, חבילת פטריות שמפיניון ולאדות עד שמתרככים. אפשר ורצוי להסיף גם ברוקולי ו/או כרובית לאחר שבושלו טיפה. להוסיף מלח , פלפל ויין לבן לבישול לפי הטעם. להוציא מהווק את הירקות. לבשל בסיר חבילת אטריות ביצים -נודלס תאילנדי במים, קצת שמן זית וקצת סויה - לא הרבה, כ-5 דקות בלבד, שלא יתרככו מידי. להוסיף את הירקות, לערבב, להוסיף שקדים קלופים או אגוזי מלך, להמשיך לאדות עד שיראה לכן חמים וטעים. לטעום ולשפר טעם. טיפ שלמדתי מהפיליפינים - להשפריץ קצת מיץ מלימון כשאוכלים. זה יאמי!!! בתיאבון - אגב, המתכון הוא שלי, ואפשר להוסיף ירקות או להחסיר לטעמכם. ניתן להוסיף עגבניות ו\או פלפל אדום למי שאוהבת אדומים, או גזר ואפילו תירס למי שאוהבת מתקתק יותר. אני אוהבת את הטעם של הירקרקים. הוא הולך נפלא עם נבטים עבים. בשום פנים ואופן על תכניסו נבטים דקים של סלט!!!!!
 

דש1דש

New member
נשמע טוב

טיפה שונה ממה שאני עושה אנסה את זה גם ככה איזה יום (לא בדיאטה)
 
למעלה