2 טיפים לילדים אלרגיים לחלב

moozar

New member
../images/Emo70.gif2 טיפים לילדים אלרגיים לחלב../images/Emo70.gif

מעבר לגיל 3 כשהארוחות של הילד הרבה יותר עשירות (כמובן הכרחי בשר =חלבונים) הסיבה העיקרית לצריכת סוייה היא למנוע חוסר בסידן. משקאות הסויה מועשרים בסידן, אבל לא רק הם. ראשית חובה לקרוא באתר הבא: http://scary-soya.dreamhost.com/ אין ספק שהוא מוציא כל חשק לגעת במוצרי סויה. מצאנו פתרון משולב: 1) חלב שקדים מועשר בסידן ניתן למצוא בהרבה חנויות טבע. נמצא בקרטון כמו של חלב עמיד, עם גווני כתום וצהוב. 2) מאחר ואיננו יודעים אם לצריכת יתר של שקדים עשויה להיות השפעה מזיקה אנו משלימים עם טבליות "יומי-סידן" (שוקולד דובי לבן) אותן ניתן לקנות בבית מרקחת. כך אנחנו מגיעים ל- 800 מ"ג סידן המומלצים ביום. סידן יש הרבה גם ב- שומשום (טחינה/חלבה) או בתרד . ישנו גם חלב אורז מועשר סידן, אך הוא עושה עצירות. * אינני מתיימר להיות מומחה, או דיאטן. סתם הורה לילד (3.4) אלרגי לחלב. הכתוב כאן איננו מתייחס כאמור לתינוקות להם קריטיים שאר המרכיבים בנוסחה הצמחית הקיימת בשוק (מטרנה צהובה וכו').
 
למעלה