Weekend's Watch לסופש של ה25-27/02 🍓

didalf

Well-known member
אני לא יודעת שאת תעריכי. אני אוהבת אוזני המן עם פרג, וממה שזכור לי בשנים קודמות כולכם צעקתם עליי שזה דוחה|שפם|
אההה נכון פויה ברור שצעקנו עלייך. ועוד את שופטת אחרים כאן על האוכל שלהם|שפם|
אז לא משנה חזרה לסופגניות.

יוווו|מאוהב|

מצחיק שאתה מדבר על חובות פורומיות כשאתה בעצמך מתחמק מהן|שפם|
|כן|B-|
 

Shiri from the block

Active member
סיימתי לראות ברידיג'טון.
התחילה משעממת ואז הייתה פרווה, ואז הייתה קצת יותר מעניינת.
אהבתי את אלואיז ואת פנלופי.
ואממ, זהו בערך :-P:
השחקנית הראשית דפני פשוט הייתה משעממת, לא מעניינת, לא יפה, לא מושכת. לא יודעת איך היא נבחרה לתפקיד אבל שיהיה.
ואז הבנתי שזה יחזור לעונה שנייה אז אני תוהה לעצמי אם לטרוח לראות את העונות הבאות או פשוט לקרוא בויקיפדיה על הספרים :-D

צריכה להשלים:
פרק 3 של באטוומן
סופרמן ולויס
היפים והאמיצים 😅

וזהו פחות או יותררר

האא ולהתחיל לראות YOU עם דן המכוער והמעצבן
 

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי לראות ברידיג'טון.
ברידג'רטון
ואני לא יודע למה את כותבת על זה כאן ולא בשרשור דיוני סדרות.
כלומר זה לא ממש בעיה, פשוט... כבר לא סוף שבוע (אלא אם כן גם את באמריקה) (וגם אז זה לא לגיטימי)
סדרה לא מדהימה,
זה העביר את הזמן כשקיפלתי כביסה
כן, היא הייתה ממש טובה להעברת הזמן
ואז הבנתי שזה יחזור לעונה שנייה אז אני תוהה לעצמי אם לטרוח לראות את העונות הבאות או פשוט לקרוא בויקיפדיה על הספרים :-D
אני קראתי באתר goodreads את העלילה הראשית של כל אחד מספרי ההמשך מתוך תקווה לאיזה M/M והתאכזבתי.
אבל אולי לא ישנו משהו מהספרים.

בעיקרון הייתי שמח שכמו שעשו עולם בלי גזענות אז שיעשו גם עולם בלי הומופוביה או אפילו ציפיות מגדריות.

צריכה להשלים:
פרק 3 של באטוומן
סופרמן ולויס
כן תשלימי ותכתבי מה את חושבת עליהם
 

Shiri from the block

Active member
ואני לא יודע למה את כותבת על זה כאן ולא בשרשור דיוני סדרות.
כלומר זה לא ממש בעיה, פשוט... כבר לא סוף שבוע (אלא אם כן גם את באמריקה) (וגם אז זה לא לגיטימי)
האאאא
לא יודעתתתת
אל תצעק עלי אני מתנצלתתתת אעאעאעאעאעאעאע

ברידג'רטון
זה לא מספיק חשוב כדי לאיית את זה נכון

מתוך תקווה לאיזה M/M והתאכזבתי.
מה זה MM? MALE MALE? אני גם חשבתי שיהיה משהו עם אחת הדמויות אבל בסוף לא היה והתאכזבתי קשות |שפם|
כן תשלימי ותכתבי מה את חושבת עליהם
אם יתחשק לי :-D
 

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האאאא
לא יודעתתתת
אל תצעק עלי אני מתנצלתתתת אעאעאעאעאעאעאע
חחחחח אני לא יודע איך עשית את הציטוט בתוך ציטוט הזה.
אבל זה מספיק מרשים כדי שאני אסלח לך
מה זה MM? MALE MALE? אני גם חשבתי שיהיה משהו עם אחת הדמויות אבל בסוף לא היה והתאכזבתי קשות |שפם|
כן
אני התכוונתי שאני בדקתי כדי לראות אם יש בספרים הבאים ואת זה עשיתי אחרי שראיתי שבעונה הראשונה אין וזה איכזב אותי נורא.
והקטע הוא שיש סצנה של שניה של שני גברים, אבל טרחו לשים אותה בטריילרים. היה לי ראנט ענק על זה שזה המקרה הכי נורא של קווירבייטינג שאי פעם ראיתי וזה די גרם לי לשנוא את הסדרה..
 

Shiri from the block

Active member
חחחחח אני לא יודע איך עשית את הציטוט בתוך ציטוט הזה.
אבל זה מספיק מרשים כדי שאני אסלח לך
ת'אמת שאין לי מושג גם איך עשיתי את זה חחחח

היה לי ראנט ענק על זה שזה המקרה הכי נורא של קווירבייטינג שאי פעם ראיתי וזה די גרם לי לשנוא את הסדרה..
וואי מזה מבינה אותך. זה נורא!
האמת שלא ראיתי טריילר בכלל אבל אם הייתי רואה הייתי מתעצבנת כמוך. שונאת את הקווירבייטינג הזה :-/
 

מילי08

Well-known member
לי לא היה כל כך רע, אבל ממה ששמעתי זה תופס נשים חזק יותר (חיסון סקסיסטי)
:-D :-D. הכל נגד נשים
אז...שלושתרבע צ'רלי?
נראה לי שאם כבר אז - צ'רלי, בלי החצי :-P:
הנה גיף שיגרום לך להרגיש טוב יותר
נמסתייייי |מאוהב| תודה |מאוהב|
אוו שוקולד אני רוצה.
גמני גמני! עוגת שוקולד פושטית בחושה זה החיים
 

LeAnnDylan

Well-known member
גמני גמני! עוגת שוקולד פושטית בחושה זה החיים
עוגת שוקולד פושטית בחושה הפכה להיות הקריפטונייט שלי.
בארץ הייתי מכינה מאות עוגות כאלה מידי שנה והן תמיד היו יוצאות מעולות.
אבל איפשהו במעבר לכאן משהו השתבש. המצרכים שלהם הם לא כמו של הארץ והתנורים שלהם הם לא כמו של הארץ. שום דבר זה לא כמו שלנו. נגיד, האם ידעת שהמלח שלהם לא מלוח כמו שלנו? או שהסוכר שלהם לא מתוק כמו שלנו? נגיד אם במתכון רשום לשים כוס סוכר, אז לפי הסיכור של פה זה צריך להיות קצת פחות מכוס וחצי, אחרת זה לא יהיה מתוק.
הפתרון הוא כמובן לקחת מתכון אמריקאי ולא ישראלי. אבל המתכונים של האמריקאים לרוב הם איכסה ואני אוהבת להכין עוגת שוקולית.
פעם אחרונה (אחרי ה-מ-ו-ן זמן שלא הכנתי עוגת שוקולד כאן וכבר הספקתי להדחיק את הכישלון שלי איתן) החלטתי שבא לי להכין עוגת שוקולית של קרין גורן. הכנסתי לתנור ואז כמובן שכל הצדדים נאפו בצורה נהדרת ובאמצע היה עדין ממש לא אפוי, אז השארתי בתנור עד שהאמצע יתייצב ולקחו לזה עוד כמעט 40 ד' נוספות ממה שרשום במתכון|חבול| הצדדים כמובן כבר היו ממש יבשים בשלב הזה ומאוד תפוחים, בעוד שהאמצע היה ממש נפול. החלטתי שזה ממש לא מיועד להגשה, אז הוצאתי מהתנור עשיתי בה חורים עם כף עץ ומילאתי בקרמל. פצעתי אותה עם הידיים ופוררתי לקערה עם חמאה מומסת וערבבתי. וכשזה נהיה עיסתי מספיק כדי לעבוד עם זה שיטחתי את זה לתבנית מרובעת (כמו בראוניז דחוס), זה היה מאוד רטוב ועסיסי אבל עדין היו צ'אנקים כאלה קריספיים מהקצוות שנאפו יותר מידי אבל זה ישב טוב בצורה אחידה. שפכתי מעל שוקולד לבן והכנתי מוס שוקולד וזילפתי מעל כל העוגה.
אני בכלל לא אוהבת עוגות שוקולד אבל זו הייתה העוגה הכי טעימה שאכלתי בחיים. ליטרלי ישבתי עם כפית "ליישר" את כל העוגה עם עצמי🤰
 

didalf

Well-known member
נגיד, האם ידעת שהמלח שלהם לא מלוח כמו שלנו? או שהסוכר שלהם לא מתוק כמו שלנו? נגיד אם במתכון רשום לשים כוס סוכר, אז לפי הסיכור של פה זה צריך להיות קצת פחות מכוס וחצי, אחרת זה לא יהיה מתוק.
8-*
בגלל זה לפעמים במתכונים של טייסטי אני רואה שכתוב "מלח כשר"? זה כאילו מלח ישראלי שהוא מלוח יותר?
ואיך זה שדווקא הסוכר שלהם פחות מתוק?

פעם אחרונה (אחרי ה-מ-ו-ן זמן שלא הכנתי עוגת שוקולד כאן וכבר הספקתי להדחיק את הכישלון שלי איתן) החלטתי שבא לי להכין עוגת שוקולית של קרין גורן. הכנסתי לתנור ואז כמובן שכל הצדדים נאפו בצורה נהדרת ובאמצע היה עדין ממש לא אפוי, אז השארתי בתנור עד שהאמצע יתייצב ולקחו לזה עוד כמעט 40 ד' נוספות ממה שרשום במתכון|חבול| הצדדים כמובן כבר היו ממש יבשים בשלב הזה ומאוד תפוחים, בעוד שהאמצע היה ממש נפול. החלטתי שזה ממש לא מיועד להגשה, אז הוצאתי מהתנור עשיתי בה חורים עם כף עץ ומילאתי בקרמל. פצעתי אותה עם הידיים ופוררתי לקערה עם חמאה מומסת וערבבתי. וכשזה נהיה עיסתי מספיק כדי לעבוד עם זה שיטחתי את זה לתבנית מרובעת (כמו בראוניז דחוס), זה היה מאוד רטוב ועסיסי אבל עדין היו צ'אנקים כאלה קריספיים מהקצוות שנאפו יותר מידי אבל זה ישב טוב בצורה אחידה. שפכתי מעל שוקולד לבן והכנתי מוס שוקולד וזילפתי מעל כל העוגה.
1. כל הכבוד על היצירתיות.
2. זה נשמע טעים!!!|יאמי|
 

Lion_Heart

Well-known member
עוגת שוקולד פושטית בחושה הפכה להיות הקריפטונייט שלי.
בארץ הייתי מכינה מאות עוגות כאלה מידי שנה והן תמיד היו יוצאות מעולות.
אבל איפשהו במעבר לכאן משהו השתבש. המצרכים שלהם הם לא כמו של הארץ והתנורים שלהם הם לא כמו של הארץ. שום דבר זה לא כמו שלנו. נגיד, האם ידעת שהמלח שלהם לא מלוח כמו שלנו? או שהסוכר שלהם לא מתוק כמו שלנו? נגיד אם במתכון רשום לשים כוס סוכר, אז לפי הסיכור של פה זה צריך להיות קצת פחות מכוס וחצי, אחרת זה לא יהיה מתוק.
הפתרון הוא כמובן לקחת מתכון אמריקאי ולא ישראלי. אבל המתכונים של האמריקאים לרוב הם איכסה ואני אוהבת להכין עוגת שוקולית.
פעם אחרונה (אחרי ה-מ-ו-ן זמן שלא הכנתי עוגת שוקולד כאן וכבר הספקתי להדחיק את הכישלון שלי איתן) החלטתי שבא לי להכין עוגת שוקולית של קרין גורן. הכנסתי לתנור ואז כמובן שכל הצדדים נאפו בצורה נהדרת ובאמצע היה עדין ממש לא אפוי, אז השארתי בתנור עד שהאמצע יתייצב ולקחו לזה עוד כמעט 40 ד' נוספות ממה שרשום במתכון|חבול| הצדדים כמובן כבר היו ממש יבשים בשלב הזה ומאוד תפוחים, בעוד שהאמצע היה ממש נפול. החלטתי שזה ממש לא מיועד להגשה, אז הוצאתי מהתנור עשיתי בה חורים עם כף עץ ומילאתי בקרמל. פצעתי אותה עם הידיים ופוררתי לקערה עם חמאה מומסת וערבבתי. וכשזה נהיה עיסתי מספיק כדי לעבוד עם זה שיטחתי את זה לתבנית מרובעת (כמו בראוניז דחוס), זה היה מאוד רטוב ועסיסי אבל עדין היו צ'אנקים כאלה קריספיים מהקצוות שנאפו יותר מידי אבל זה ישב טוב בצורה אחידה. שפכתי מעל שוקולד לבן והכנתי מוס שוקולד וזילפתי מעל כל העוגה.
אני בכלל לא אוהבת עוגות שוקולד אבל זו הייתה העוגה הכי טעימה שאכלתי בחיים. ליטרלי ישבתי עם כפית "ליישר" את כל העוגה עם עצמי🤰
אצלי זה בראוניז עוגת גבינה
 

מילי08

Well-known member
בארץ הייתי מכינה מאות עוגות כאלה מידי שנה והן תמיד היו יוצאות מעולות.
אבל איפשהו במעבר לכאן משהו השתבש. המצרכים שלהם הם לא כמו של הארץ והתנורים שלהם הם לא כמו של הארץ. שום דבר זה לא כמו שלנו. נגיד, האם ידעת שהמלח שלהם לא מלוח כמו שלנו? או שהסוכר שלהם לא מתוק כמו שלנו? נגיד אם במתכון רשום לשים כוס סוכר, אז לפי הסיכור של פה זה צריך להיות קצת פחות מכוס וחצי, אחרת זה לא יהיה מתוק.
הפתרון הוא כמובן לקחת מתכון אמריקאי ולא ישראלי. אבל המתכונים של האמריקאים לרוב הם איכסה ואני אוהבת להכין עוגת שוקולית.
פעם אחרונה (אחרי ה-מ-ו-ן זמן שלא הכנתי עוגת שוקולד כאן וכבר הספקתי להדחיק את הכישלון שלי איתן) החלטתי שבא לי להכין עוגת שוקולית של קרין גורן. הכנסתי לתנור ואז כמובן שכל הצדדים נאפו בצורה נהדרת ובאמצע היה עדין ממש לא אפוי, אז השארתי בתנור עד שהאמצע יתייצב ולקחו לזה עוד כמעט 40 ד' נוספות ממה שרשום במתכון|חבול| הצדדים כמובן כבר היו ממש יבשים בשלב הזה ומאוד תפוחים, בעוד שהאמצע היה ממש נפול. החלטתי שזה ממש לא מיועד להגשה, אז הוצאתי מהתנור עשיתי בה חורים עם כף עץ ומילאתי בקרמל. פצעתי אותה עם הידיים ופוררתי לקערה עם חמאה מומסת וערבבתי. וכשזה נהיה עיסתי מספיק כדי לעבוד עם זה שיטחתי את זה לתבנית מרובעת (כמו בראוניז דחוס), זה היה מאוד רטוב ועסיסי אבל עדין היו צ'אנקים כאלה קריספיים מהקצוות שנאפו יותר מידי אבל זה ישב טוב בצורה אחידה. שפכתי מעל שוקולד לבן והכנתי מוס שוקולד וזילפתי מעל כל העוגה.
אני בכלל לא אוהבת עוגות שוקולד אבל זו הייתה העוגה הכי טעימה שאכלתי בחיים. ליטרלי ישבתי עם כפית "ליישר" את כל העוגה עם עצמי
:-0 איזו משקיענית!
התיאור הזה נשמע כמו סרט קרב :-D
את ה- "פצעתי אותה עם הידיים" קראתי בהתחלה בתור - פצעתי את הידיים, ואז זה בכלל היה נשמע כמו קרב מטורף :-D
אבל נשמע מטורף וטעים. אדירה שאת!
אני גרו-עה במיוחד במטבח. לא מאכלים ולא מתוקים. יודעת להכין רק עוגה בחושה אחת שיש בה מינימום מצרכים, וגם היא לא תמיד יוצאת לי |טמבל|.
לא ידעתי בכלל שיש הבדל בין התנורים או המצרכים. לא מספיק להם באמריקה שהם משתמשים ביחידות אורך, משקל וטמפ' שונות?
 
למעלה