לא אחת, בעיקר בימי שישי יש לי תמיד התלבטויות מה להכין לאכול

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא תמיד נגמלת החלטה בלבי אפילו כשאני בדרך אל השוק,
כשאני יוצא לשוק אני לא יודע מה בעצם אני מחליט להכין...
ואז באה הישועה מכיוון בלתי צפוי בדמות חנות קטנה ומטריפה שמכינה עופות צלויים בתנור
העופות הם קטנים (פרגית בוגרת) וזה בסדר הם אפילו טעימים ועסיסיים יותר מהבוגרים
כרגע המחיר הוא מחיר היכרות 50 ₪ לעוף שלם צלוי על הגריל שמספיק להזין 4 נפשות.
ניתן לקחת תוספת אורז ב-10 ₪ אבל אני מעדיף להכין את האורז בבית
ותוספת תפו"א אפויים ועטופים ברוטב שום 15 ₪
והדבר הזה פותר לי את הבעיה של ארוחת שישי.
הרי במילא עוף שלם עולה בשוק 40 ₪ בערך, אז עוד 10 ₪????
רק התבלינים עולים יותר..

מאחר וזה לא מדור פרסומי אז לצערי לא אוכל להביא לכם כתובת ו/או תמונות
תצטרכו לנחש לבד היכן נמצאת החנות המטריפה הזאת.|חיוךרחב|
 

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

לא אחת, בעיקר בימי שישי יש לי תמיד התלבטויות מה להכין לאכול​

לא תמיד נגמלת החלטה בלבי אפילו כשאני בדרך אל השוק,
כשאני יוצא לשוק אני לא יודע מה בעצם אני מחליט להכין...
ואז באה הישועה מכיוון בלתי צפוי בדמות חנות קטנה ומטריפה שמכינה עופות צלויים בתנור
העופות הם קטנים (פרגית בוגרת) וזה בסדר הם אפילו טעימים ועסיסיים יותר מהבוגרים
כרגע המחיר הוא מחיר היכרות 50 ₪ לעוף שלם צלוי על הגריל שמספיק להזין 4 נפשות.
ניתן לקחת תוספת אורז ב-10 ₪ אבל אני מעדיף להכין את האורז בבית
ותוספת תפו"א אפויים ועטופים ברוטב שום 15 ₪
והדבר הזה פותר לי את הבעיה של ארוחת שישי.
הרי במילא עוף שלם עולה בשוק 40 ₪ בערך, אז עוד 10 ₪????
רק התבלינים עולים יותר..

מאחר וזה לא מדור פרסומי אז לצערי לא אוכל להביא לכם כתובת ו/או תמונות
תצטרכו לנחש לבד היכן נמצאת החנות המטריפה הזאת.|חיוךרחב|
לא ציינת האם זאת ארוחת בוקר, צהריים או ערב, אבל אני יכול להגיד לך על עצמי, שכבר תכננתי את כל הארוחות שלי של כל השבוע כשאני אהיה עשיר, וזאת מכיוון שאני חייב שהתזונה שלי תתחיל להיות כמה שיותר בקרוב, כמה שיותר מפוקחת, מדודה ובריאה, אם ברצוני להגשים את חלומי להגיע לגיל 102 כדי לזכות לראות את ההיסטוריונים של העתיד מכריזים עליי כעל גדול בני-האדם במאה ה-21 ביום חמישי ה-31 בדצמבר של 2099 ב-23:00 בלילה.


אז קיצר, החל מרגע שאני מתעשר, ארוחת הבוקר ביום שישי תהיה כדלקמן:


1. 125 גרם של פטל צהוב.

2. 100 גרם של ענבים שחורים.

3. 125 גרם של אוכמניות כחולות.


ארוחת הצהריים של יום שישי תהיה:

1. 150 גרם דג הרינג.

2. 125 גרם אורז שחור.

3. 100 גרם תפוחי אדמה אדומים.


ארוחת הערב של יום שישי תהיה:

1. 100 גרם תפוח אדום, זן אידרד.

2. 125 גרם מלפפון.

3. 100 גרם תירס.


בנוגע למה שאני אוכל כרגע בימי שישי...מה שבא לי 🤷‍♂️

אמא ואבא מוכנים ומזומנים לקראת כל מה שאני עלול לרצות או לבקש, אבל בדרך כלל אני מחליט ומודיע להם מראש 🤷‍♂️
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא ציינת האם זאת ארוחת בוקר, צהריים או ערב, אבל אני יכול להגיד לך על עצמי, שכבר תכננתי את כל הארוחות שלי של כל השבוע כשאני אהיה עשיר, וזאת מכיוון שאני חייב שהתזונה שלי תתחיל להיות כמה שיותר בקרוב, כמה שיותר מפוקחת, מדודה ובריאה, אם ברצוני להגשים את חלומי להגיע לגיל 102 כדי לזכות לראות את ההיסטוריונים של העתיד מכריזים עליי כעל גדול בני-האדם במאה ה-21 ביום חמישי ה-31 בדצמבר של 2099 ב-23:00 בלילה.


אז קיצר, החל מרגע שאני מתעשר, ארוחת הבוקר ביום שישי תהיה כדלקמן:


1. 125 גרם של פטל צהוב.

2. 100 גרם של ענבים שחורים.

3. 125 גרם של אוכמניות כחולות.


ארוחת הצהריים של יום שישי תהיה:

1. 150 גרם דג הרינג.

2. 125 גרם אורז שחור.

3. 100 גרם תפוחי אדמה אדומים.


ארוחת הערב של יום שישי תהיה:

1. 100 גרם תפוח אדום, זן אידרד.

2. 125 גרם מלפפון.

3. 100 גרם תירס.


בנוגע למה שאני אוכל כרגע בימי שישי...מה שבא לי 🤷‍♂️

אמא ואבא מוכנים ומזומנים לקראת כל מה שאני עלול לרצות או לבקש, אבל בדרך כלל אני מחליט ומודיע להם מראש 🤷‍♂️
מעניין שבין 125 גרם של פטל צהוב ל100 גרם תירס לא ציינת אפילו לא גרם אחד של פעילות מינית..
מתי סופסוף תבין שחיים בלי סקס זה לא חיים?
תזכור יקירי..
זה ש אתה נושם, בולס, גורס, מחרבס, סופר כסף, זה לא אומר שאתה חי.
עכשיו לך ותרשום 100 פעמים על הלוח את המנטרה הבאה:
"אין כמו מציצה טובה ביום שישי על הבוקר" |מאוהב|
 

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מעניין שבין 125 גרם של פטל צהוב ל100 גרם תירס לא ציינת אפילו לא גרם אחד של פעילות מינית..
מתי סופסוף תבין שחיים בלי סקס זה לא חיים?
תזכור יקירי..
זה ש אתה נושם, בולס, גורס, מחרבס, סופר כסף, זה לא אומר שאתה חי.
זה לא דבר שצריך להכניס אותו ללוח הזמנים. זה מובן מאליו 😅
עכשיו לך ותרשום 100 פעמים על הלוח את המנטרה הבאה:
"אין כמו מציצה טובה ביום שישי על הבוקר" |מאוהב|
לא קל למצוא מישהי שיודעת לעשות את זה נכון. בטח שלא עם גברים כמונו.

זה גם ממילא פחות חשוב מסקס אז לא נורא 🤷‍♂️
 

jackie111

Well-known member
כבר שמחתי שסוף כל סוף הכנת ארוחה.
אבל שוב אכזבה. לקנות אוכל מוכן זה לא
נקרא להכין.

מה עושה האמא של מיכאל כאשר אתה
"מכין ארוחה"?
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כבר שמחתי שסוף כל סוף הכנת ארוחה.
אבל שוב אכזבה. לקנות אוכל מוכן זה לא
נקרא להכין.

מה עושה האמא של מיכאל כאשר אתה
"מכין ארוחה"?
מה זה משנה אם אני מכניס את העוף לתנור שלי בבית..
או שמישהו אחר מכניס אותם לתנור של החנות שלו?
לא מדובר כאן במפעל מזון
יש לו גריל כפול 7 שורות ובכל שורה הוא משפד 8 עופות
אז יש עופות שמסתובבים באחו..
אצלו העופות מסתובבים על הגריל. |עוף| |חיוךרחב|

חסר לה מה לעשות?
היא שוטפת, מכבסת, תולה, מגהצת, מקרצפת, מאהבת.
היא עסוקה מאד.
 
מה זה משנה אם אני מכניס את העוף לתנור שלי בבית..
או שמישהו אחר מכניס אותם לתנור של החנות שלו?
לא מדובר כאן במפעל מזון
יש לו גריל כפול 7 שורות ובכל שורה הוא משפד 8 עופות
אז יש עופות שמסתובבים באחו..
אצלו העופות מסתובבים על הגריל. |עוף| |חיוךרחב|

חסר לה מה לעשות?
היא שוטפת, מכבסת, תולה, מגהצת, מקרצפת, מאהבת.
היא עסוקה מאד.
שתי תרנגולות נפגשות, אחת אומרת ראיתי את בעלך מסתובב בשוק. איפה שואלת השניה? על הגריל
 

רוב הזמן נח

Well-known member
פעם בסופרים של מגה היו ליד הקופות מין תנורים כאלה עם מכסה שקוף שהיו בהם עופות צלויים מוכנים שנשמרו בחימום.
לפי מה שהבנתי אז, הסופר היה לוקח את העופות הטריים שלו שעוד רגע התאריך שלהם עובר, ומכין אותם ואורז ומוכר.

נראה שהעסק לא הלך טוב כי יום אחד זה נעלם.
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
פעם בסופרים של מגה היו ליד הקופות מין תנורים כאלה עם מכסה שקוף שהיו בהם עופות צלויים מוכנים שנשמרו בחימום.
לפי מה שהבנתי אז, הסופר היה לוקח את העופות הטריים שלו שעוד רגע התאריך שלהם עובר, ומכין אותם ואורז ומוכר.

נראה שהעסק לא הלך טוב כי יום אחד זה נעלם.
כנראה שמידת העשיה של העופות האלה בסופרים התקלקלה
כדי לשמור את העוף חם הם בעצם גרמו לו לבישול ייתר ולייבוש הבשר
עוף יבש הוא לא טעים.
אגב, אחד השיטות שלי להכין עוף בתנור זה דווקא בצלייה איטית
אני שם על חום בינוני עד נמוך למשך שעתיים וחצי וזה יוצא מעדן לא רגיל
הוא גם לא נשרף בחוץ אלא מתבשל במיץ של עצמו
עוף כזה אתה לא אוכל אלא שותה אותו. |חיוךרחב|
 

רוב הזמן נח

Well-known member
כנראה שמידת העשיה של העופות האלה בסופרים התקלקלה
כדי לשמור את העוף חם הם בעצם גרמו לו לבישול ייתר ולייבוש הבשר
עוף יבש הוא לא טעים.
אגב, אחד השיטות שלי להכין עוף בתנור זה דווקא בצלייה איטית
אני שם על חום בינוני עד נמוך למשך שעתיים וחצי וזה יוצא מעדן לא רגיל
הוא גם לא נשרף בחוץ אלא מתבשל במיץ של עצמו
עוף כזה אתה לא אוכל אלא שותה אותו. |חיוךרחב|
ככה צולים עוף נכון. אני שם על 140 מעלות לפעמים פחות לשעה וחצי או שעתיים.

מי ששם על חום גבוהה ושורף את העוף, לא יודע לעבוד.
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ככה צולים עוף נכון. אני שם על 140 מעלות לפעמים פחות לשעה וחצי או שעתיים.

מי ששם על חום גבוהה ושורף את העוף, לא יודע לעבוד.
אני אחטא על האמת ואף אצא שקרן אם אומר שידעתי את זה עוד קודם.
הרבה שנים שרפתי את העופות שלי בתוך התנור
והכי גרוע...
בתווך שלהם לפעמים הם היו וורודים ובלתי אכילים.
עד שהחתן שלי שהוא בעל איטליז הביא אליו מעשנה על עצים..
והעופות שיצאו מהמעשנה הזאת..
היו יותר יפים מאשר בחייהם הפרטיים. |חיוךרחב|
 

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פעם בסופרים של מגה היו ליד הקופות מין תנורים כאלה עם מכסה שקוף שהיו בהם עופות צלויים מוכנים שנשמרו בחימום.
לפי מה שהבנתי אז, הסופר היה לוקח את העופות הטריים שלו שעוד רגע התאריך שלהם עובר, ומכין אותם ואורז ומוכר.

נראה שהעסק לא הלך טוב כי יום אחד זה נעלם.
אני זוכר את זה. הייתי אז ילד קטן :)

לא פעם אכלתי מהעופות האלו :)
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
פעם בסופרים של מגה היו ליד הקופות מין תנורים כאלה עם מכסה שקוף שהיו בהם עופות צלויים מוכנים שנשמרו בחימום.
לפי מה שהבנתי אז, הסופר היה לוקח את העופות הטריים שלו שעוד רגע התאריך שלהם עובר, ומכין אותם ואורז ומוכר.

נראה שהעסק לא הלך טוב כי יום אחד זה נעלם.
נכון, אני זוכר את הגריל בסופרים.
אף פעם לא השתגעתי עליהם
כי הם שהו לפעמים יותר מדי בתוך התנור
ועכשיו כשאתה אומר שהם לקחו לגריל גם את העופות שפג תוקפם, אז בכלל.
לא, החברה האלה לקחו יוזמה ועשו ממש מפעל צליה קטן בלב שכונת התקווה
העופות אמנם קטנים, אבל טעימים ועשויים מצויין
שורות שורות של עופות בדרך לצליה, ואלה שצלויים נכנסים לתוך קופסת פלסטיק מותאמת לעופות
אף פעם לא קיבלתי שם עוף קר, הכל נחטף מיד.
יש לו שם בחנות ת. כשרות של הרבנות, אז אני מאמין שהוא מביא עופות ממקור ברור וידוע.
 
למעלה