אוכל יפני

havass

New member
אוכל יפני


היי אני נוסעת ליפן בעוד כשבוע ואני בטוחה שלא אסתדר עם המטבח היפני.. לא מבחינת כשרות כמו שאני לא אוהבת לנסות דברים חדשים ומוזרים - לא אוהבת אוכל מקומי!
רציתי לשאול האם האוכל המערבי הרגיל (פיצות, ציפס וכאלה) נפוץ ביפן?
 
לדעתי האוכל המערבי כיום הגיע לכל חור בעולם

אך אני מניחה שהוא פחות נפוץ.... תתמקדי באכילת ירקות ופירות..דברים שההכנה שלהם לא מפחידה. בהצלחה.
 
אוכל ביפן

האוכל המערבי בהחלט נגיש ונפוץ ביפן. לגבי אוכל כשר ניתן להתייעץ עם בית חבד הממוקם בטוקיו.
בילוי נעים
אורי
 

בָלבָל

New member
היי

גם אני לא אהבתי את האוכל היפני, מה גם שאני צמחונית אז בכלל סיוט
אני התמקדתי במסעדות איטלקיות והודיות. ולחם וגבינה מהסופר..
בנוסף קשה עד בלתי אפשרי (לפחות ב2009) למצוא בסופר גבינות רזות.
&nbsp
מה שכן, אל תוותרי על חווית האיזאקאיה - פאב/מסעדה שבהן המנות קטנות ומזמינים מבחר מהן לאורך הערב (אולי דומה לטאפאס הספרדי). שם תוכלי למצוא גם מנות כמו חביתה (עם קטשופ ומיונז, הם שמים קטשופ ומיונז על הכל). ואולי תוכלי לאתר עוד כמה דברים סטנדרטיים לאכול ליד המשקה האלכוהולי (בירה/וודקה וכו').
&nbsp
כמו כן יש יאקיטורי שזה שיפודים/מנות בשר שונה קטנות שאת בעצמך שמה על גריל קטן שנמצא במרכז השולחן, ואפשר גם לשים ירקות ליד. זו גם חוויה ואני לא בטוחה שהטעם שלה מוזר (שוב, צמחונית, אז לא ניסיתי).
&nbsp
מה שממש להתרחק ממנו כמו אש זה אוקונומיאקי - חוויה לראות אותם מכינים - אבל לא לגעת מבחינת הטעם... (כמובן לאנשים כמונו שלא מתחברים לטעם המקומי).
&nbsp
שתהייה נסיעה מהנה!!
 
למעלה