נורית עסיס
New member
איך מכינים עוף ברוטב מתוק ושהחלק העליון לא
יתקשה? אני משרה את העוף אחרי שאני מרתיחה אותו ואני לא אוהבת את העור בשל הלכלוך אז אני מוציאה אותו. לאחר ההשריה אני מבשלת אותו כחצי שעה ברוב מכל הצדדים. זה יוצא טעים אבל יבש מאודדד מלמעלה . אני מעדיפה בסיר ולא בתנור. יש רעיונות???
יתקשה? אני משרה את העוף אחרי שאני מרתיחה אותו ואני לא אוהבת את העור בשל הלכלוך אז אני מוציאה אותו. לאחר ההשריה אני מבשלת אותו כחצי שעה ברוב מכל הצדדים. זה יוצא טעים אבל יבש מאודדד מלמעלה . אני מעדיפה בסיר ולא בתנור. יש רעיונות???