איך מכינים עוף ברוטב מתוק ושהחלק העליון לא

איך מכינים עוף ברוטב מתוק ושהחלק העליון לא

יתקשה? אני משרה את העוף אחרי שאני מרתיחה אותו ואני לא אוהבת את העור בשל הלכלוך אז אני מוציאה אותו. לאחר ההשריה אני מבשלת אותו כחצי שעה ברוב מכל הצדדים. זה יוצא טעים אבל יבש מאודדד מלמעלה . אני מעדיפה בסיר ולא בתנור. יש רעיונות???
 

שקמי

New member
אם זה בסיר, אז תהפכי באמצע הבישול

שהבשר יהיה ספוג ברוטב. נראה לי שזה יעזור. או שתרטיבי אותו מדי פעם ברוטב עם כף במקום להפוך.
 
למעלה