עבר... ../images/Emo13.gif
אז ככה... לא. לא..
(יש לי יומולדת מחר אז היתה ארוחה חגיגית. חגיגה זה בריא?) ולגבי הכוסמת..... טעים זה עניין אישי. מה את אוהבת? אני עושה את זה רגיל ואז שמה על זה קצת טריאקי. לפעמים עושה את זה עם תערובת לקינואה או לאורז... לפעמים עושה את זה עם ה-כרוב (כרוב במיקרו שלם או חצי ל-15 דק', מוציאים חותכים לרצועות, מעל זה שמים קוסקוס או כוסמת עם רוטב סויה. סותם אותך לחצי יום וטעים ) אני אישית מתה על כל אלה - קינואה, כוסמת, חיטה וכו'. הכי טעים לי עם רוטב טריאקי או סויה. אבל גם עם רוטב חרדל דיז'ון לייט (5 אחוז שומן) זה טעים וקליל. יש המון וריאציות... בגלל שאין לזה כמעט טעם זה קולט כל מה שתשימי עליו לפעמים אני פשוט שמה על זה את הרוטב מהבשר....