איך תדעו

  • פותח הנושא נווהשאנן
  • פורסם בתאריך

michalgad1

New member
ויכוח ישן

יש לי תמיד ויכוח עם החצי שמזועזע מהרעיון של להשאיר את העגבניות מחוץ למקרר, חושש שיתקלקלו...
 
לא הבנתי את עניין הטעות ואפשר לשים את הסלסילה

היכן שרוצים. שיש, שולחן, מזנון או כל מקום אחר שהוא מאוורר אך לא חשוף לשמש.
 
נ

נווהשאנן

Guest
וואלה!

אחלה רעיון אחי. אני מבין את ההיגיון בלהשאיר אותן בחוץ, השאלה אם זה מקצר את החיים שלהן, ומה הדין בעגבניות שרי?
 
אצלי על שולחן האוכל יש סלסלה קבועה ובה יש

תמיד עגבניות וגם שזיפים, נקטרינות וכיו"ב.
שומר על המתיקות שלהם ומעודד אותה.
(לכבוד המפגשון הרמתי משם את הסלסלה)
 
נ

נווהשאנן

Guest
איך תדעו

אם אבוקדו בשל או לא
התשובה כאן:
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
תשמע, נראה כמו מבחן טוב, אבל לא רואה את עצמי

מורידה פיטמים לאבוקדו בחנות ואז לא קונה אותם.

אז קצת קשה ליישום, לא?
 
נ

נווהשאנן

Guest
Good Point

מצד שני, למשש אותם יותר טוב!? אני תמיד אומר שהכי טוב לקנות לימונים ואבוקדואים בסוף היום ככה כל העולם מזמז ומעך אותם והם רכים כמו שצריך. השאלה אם הסרת העוקץ גורמת נזק לפרי
 
נ

נווהשאנן

Guest
תקשיבי

היום הייתי בשוק ובדקתי אבוקדואים, לחלקם לא היה עוקץ כך שיכלתי לראות ישר. לדעתי הסרת העוקץ לא פוגמת. אבל אם את חוששת לכך תשתמשי בקונץ לאבוקדו שכבר קנית
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
באלה בלי העוקץ, יכולת לראות הבדלים בצבעי הבשר

שמתחת?
ואתה כנראה צודק כי גם לעגבניות - לחלקן יש את העוקץ ולחלק אין ולא שמתי לב להבדלים במהירות ההתישנות.
 
למעלה