שלא כמו חברי השפים שאומרים שתבשיל בלי חמאה,הוא לא תבשיל. אז ככה,נכון שתבשיל על בסיס חמאה הוא תבשיל שטעמו מדהים,אך אפשר גם אחרת. אם נקשור חלב קוקוס בשומן אווז או בשומן צמחי משובח,התוצאה תהיה דומה עד זהה. חומר למחשבה ולעשיה
חלב קוקוס זה פרווה. ואין שום בעיה להכינו עם שומן אווז. חוצמיזה... נו ב`מת... א``א להשוות סטייק עסיסי שהושרה בחלב והוכן עם חמאה לסטייק רגיל... והשניצל... לאכול אותו עם גבינה בולגרית מתובלת בשמן זית וזעתר/tapuzforum/images/emo99.gif זה לא אותו דבר..../tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo3.gif
חשבתי שנשמע ממך בהמשך על הרגליים השוות של הצפרדע הירוקה בשמנת מוקרמת לעומת הרגל הגלותית של התרנגולת היהודיה נטולת חן ותבלין. /tapuzforum/images/emo8.gif