בא לכם שווארמה חלבית?

Harrington

Well-known member
מנהל
למה?
אסור להשתמש באותו תנור לבשר וחלב?
כמובן, לא ביחד, אלא בזמנים שונים.
א. זה לא תנור.
ב. בנסיבות המכשיר הזה הדבר סבוך ומורכב.
ג. גם שימוש באותו תנור לבשרי וחלבי ביחד (הגם שבזמנים שונים) זה בעייתי ומחייב את הכרת דיני הכשרות הקשורים לעומק.
 

אלפיני

Well-known member
מה קרה, הגולאש סוף סוף יצא מהאופנה ? :)

הבחור לא גילה פה את אמריקה - גילו שם את פיצה הרבה לפניו.
בטורקיה ארץ השווארמה יש "מלאן ת'לפים" גרסאות למאפי בצק מגולגלים בגבינה.
באיטליה, מזמן גילו את הקלצ'ונה ועוד הרבה אחרות, גם כן הרבה לפניו.
אפילו בארצנו הקטנטונת משחקים עם בצקים וגבינות . בין היתר בצורת בורקסים, חצ'אפורי, סמבוסק , AND WHAT HAVE YOU.
HECK, אפילו אצלך במדיארלנד פינת טרנסילבניה המקומיים העתיקו גרסת ליגה ג לפטנט ויצא להם בלינצ'ס. :cool:

אז שהבחור יחפש לעצמו סלבס יוצאי תוכניות ריאליטי שישווקו את "ההמצאה" שלו . מבחינתי אין ממש חדש תחת השמש ומעל הבצק.
 
נערך לאחרונה ב:

גמד הונגרי

Active member
מה קרה, הגולאש סוף סוף יצא מהאופנה ? :)
נראה לך?
הבחור לא גילה פה את אמריקה - גילו שם את פיצה הרבה לפניו.
בטורקיה ארץ השווארמה יש "מלאן ת'לפים" גרסאות למאפי בצק מגולגלים בגבינה.
באיטליה, מזמן גילו את הקלצ'ונה ועוד הרבה אחרות, גם כן הרבה לפניו.
זה הכל יפה
אבל הטורקים פותחים מבערים על הגבינה?
או רק על כבשים

ולא לשכוח איך מהגרים מטורקיה לימדו את הכמרים המקסיקנים מה זה שוורמה
והכמרים ("פאסטור") מייד החליפו את הכבש בחזיר והמציאו כך את הטאקו פאסטור שאפשר לכמרים לזהות מי מסתיר זהות יהודית/מוסלמית
 

אלפיני

Well-known member
אבל הטורקים פותחים מבערים על הגבינה?
פותחים מבערים על גבינה מזה שנים. גם על כבשים. גם יחדיו. רק שהמבערים מאוזנים , פחות או יותר , לא מאוזנים.

השוויצרים למדו מה זה שווארמה , וכעם גבינתי דווקא הם פתחו מבערים בכיוון.

 

גמד הונגרי

Active member
פותחים מבערים על גבינה מזה שנים. גם על כבשים. גם יחדיו. רק שהמבערים מאוזנים , פחות או יותר , לא מאוזנים.

השוויצרים למדו מה זה שווארמה , וכעם גבינתי דווקא הם פתחו מבערים בכיוון.
זה יעיל כמו שום נגד ערפדים
טורקים רק מריחים את זה ונמלטים בבהלה משוויץ
 
למעלה