seelinewoman
New member
בוקר טוב ואפוף עשן
מאמר נהדר על חשיבות האוכל בימינו וכל הסטריאוטיפים
והאסוציאציות הנלוות לכל הגלגולים שעבר והיחס אליו בשנים האחרונות
הגיע הבוקר עם הניוזלטר של סלון, מאת אמילי מצ'אר, מקווה שתעתקתי נכון.
התחלתי לקרוא למרות שאין לי זמן הבוקר, וזה מרתק.
My grandmother, a 1960s housewife of the cigarette-in-one-hand-cocktail-in-the-other variety, thought a slab of frozen Sara Lee pound cake was a totally" appropriate breakfast for her children. My mother, a busy working baby boomer, was a serviceable cook who mostly just wanted to get something healthy into her three kids’ bellies before bath time. This meant lots of cheese quesadillas, rotisserie chickens from the Kroger, and “face plates”—slices of banana, mini chicken sausages, olives, and the like, arranged like smiley faces. We loved those. Now divorced and in her fifties, she says she’s “done” cooking and happily subsists on granola bars and apples and hard-boiled eggs".
וזה אחרי שאתמול נתקפתי בעוד התקף של אפייה ביתית, וזאת התוצאה
מאמר נהדר על חשיבות האוכל בימינו וכל הסטריאוטיפים
והאסוציאציות הנלוות לכל הגלגולים שעבר והיחס אליו בשנים האחרונות
הגיע הבוקר עם הניוזלטר של סלון, מאת אמילי מצ'אר, מקווה שתעתקתי נכון.
התחלתי לקרוא למרות שאין לי זמן הבוקר, וזה מרתק.
My grandmother, a 1960s housewife of the cigarette-in-one-hand-cocktail-in-the-other variety, thought a slab of frozen Sara Lee pound cake was a totally" appropriate breakfast for her children. My mother, a busy working baby boomer, was a serviceable cook who mostly just wanted to get something healthy into her three kids’ bellies before bath time. This meant lots of cheese quesadillas, rotisserie chickens from the Kroger, and “face plates”—slices of banana, mini chicken sausages, olives, and the like, arranged like smiley faces. We loved those. Now divorced and in her fifties, she says she’s “done” cooking and happily subsists on granola bars and apples and hard-boiled eggs".
וזה אחרי שאתמול נתקפתי בעוד התקף של אפייה ביתית, וזאת התוצאה