בוקר טוב לכולם

homets

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

יש לי כמה ימים עמוסים לאללה עכשיו עם המעבר דירה והכל... היום אנחנו נוסעים לאיקאה
ואני ממש שונאת את זה.. לא מבינה למה אנשים מתלהבים בכלל מאיקאה? ותמיד תמיד מפוצץ שם ברמות בלתי נסבלות... בכל מקרה אני עוד צריכה גם ללכת אחר איקאה לשיעור שלי הקורס קונדיטוריה (היום תגיע הביתה עוגת מוס ממש שווה, פרטים בהמשך
) ומחר על הבוקר מובילים... נו טוב יהיה בסדר
רק שנעבור כבר!!! בכל מקרה שיהיה סוף שבוע נעים ומלא באפיות והמון המון מתוקים
נטלי
 

שירלי95

New member
בוקר טוב לכולם ונטלי ../images/Emo24.gif

מעבר קל ומוצלח מלא בהפתעות טובות.
ובנוגע לשאלתך על איקאה - את בעצמך רצה לשם !!!! האמת אני לא אוהבת את הרהיטים שלהם אבל חולה על הפיצ'פקס והגדג'אטים שלהם - משדרגים המון. יום טוב שירלי
 
בוקר טוב

רק תזמינו אותי ואני מגיעה חולה על האפשרויות איחסון שלהם. מצטרפת לרהיטים - לא אוהבת אבל כל השטויות שלהם מדהימים.
 

סיוי 24

New member
בוקר טוב לכולם !!! כבר התחלתם לאפות לסופ"ש?

אני הכנתי עוגת גבינה אפויה אתמול (מתכון של קרין גורן) וכיכר פירות יבשים מדהים! חוץ מזה צריכה להכין משהו למחר בערב, ארוחה עם חברים איזה קינוח או משהו אחר משגע ועוד עוגת יומלדת- קיצר יש עבודה...
 

מאקי

New member
עוגת תפוזים כיאה לעונה.... ובתבנית חדשה

שקיבלתי להתנסות... בה.. (צריך אומץ לנסות על רטוב... ושגם תצא עוגה לא? אעלה תמונות אחר כך. מציעה לך למחר בערב מלבי באישיות. זה די מתאים לעונה... ותוכלי להכין מראש.
 

סיוי 24

New member
מאקי ספרי לנו איזה תבנית... אני סקרנית!

ואם כבר מדברים על עוגת תפוזים- המלצה על העוגה הזאת: פשוט מדהימה!!! עוגת תפוזים הפוכה/מאיוש תבנית 26 (אני עשיתי ב-24) חומרים: 4 ביצים 2 וחצי כוסות קמח,אפשר במקום חצי כוס קמח לשים קוקוס כוס וחצי סוכר שלושת רבעי כוס שמן כוס מיץ תפוזים 1 שקית אבקת אפיה רבע כוס מים. קליפת תפוז מגוררת. אופן ההכנה: מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים מסביב. יש להכין את פרוסות התפוז כך: לפרוס תפוז גדול לפרוסות לא דקות מדי להרתיח אותם 2 דקות עם כוס מים ולשפוך את המים,זאת על מנת להיפטר ממרירות הקליפה. ואז לשים בסיר חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ולהכניס את פרוסות התפוז ולתת להם להתבשל בערך 7 או 8 דקות להוציא מהסיר ולהניח בתחתית התבנית כמו שרואים בתמונה (אני לא הרתחתי לפני עם מים- ולא יוצא מר בכלל). ניגשים להכנת העוגה: בקערה אחת מערבבים במטרף ידני את הביצים והסוכר מוסיפים שמן , מים ומיץ תפוזים,מערבבים היטב ומוסיפים את כל השאר. יוצקים הכל על התפוזים ואופים ב180 עד שהעוגה מוכנה. לצנן אותה מעט ואז להפוך אותה בזהירות ולשפוך עליה רוטב מחצי כוס מיץ מיץ תפוזים שבושל עם 2 כפות סוכר. **אני הקצפתי בעזרת וו גיטרה את הביצים שלמות, עם סוכר עד לבלילה תפוחה. הוספתי את השמן בהדרגה ואת מיץ התפוזים וגרידת התפוז, את הקמח והאפייה בסוף. ניתן לשפוך עליה סירופ גם כשהיא יוצאת מהתנור לפני שהופכים אותה למי שאוהב עוגה מאוד רטובה (כך עשיתי מהסירופ שנשאר ויצא נהדר, רטוב וטעים).
 

מאיוש י

New member
סיווי איזה יופי יצאה העוגה../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שהרבה מכינים אותה ולכולם זה מצליח . איזה כיף
 

revi1985

New member
כבר ערב../images/Emo29.gif אז ערב מקסים לכולם../images/Emo13.gif

נטלי המון בהצלחה במעבר הדירה
!! אני מתה על איקאה אבל רק מתי שלא מפוצץ מה אני משוגעת
?? אם את צריכה עזרה בהרכבות אז בכיף חצי מהבית שלנו הוא מאיקאה ואני אחראית על ההרכבה
ואני השבוע בפנסיה לא הכנתי כלום, היה שבוע ממש עמוס ולא הכנתי כלום לשבת
לא נורא נפגיז שבוע הבא (מקווה) אז לכולם סופ"ש מקסים ומתוק
 
אז את עכשיו בקורס קונדיטוריה?

[נזכרת בנוסטלגיה] איזה? פרטי או מלא של משרד העבודה? אני קונדיטורית "לשעבר"- עם כל הידע, אך לא מנוצל [לא יכולתי להמשיך במקצוע יום אחרי שהקורס נגמר מסיבות בריאותיות- בקושי את המבחנים עברתי...] אבל את האהבה למתוק ולהכנותו עוד יש לי בהחלט
יופי של פורום!
 

homets

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה דבר ראשון, וכן אני עושה קורס קונדיטוריה ב"בישולים"
אשמח לראות את תוצריך פה
נטלי
 
תוצרים אין ממש

גם כי אני בקושי מכינה כרגע [שוב, מצב בריאותי ירוד
] וגם כי אני מהפרימיטיביים שעדיין לא קנו מצלמה דיגיטלית..... אבל אשמח לתרום מהידע שלי וממתכוני [במשך הקורס הקלדתי את כל החומר, עיוני ומתכונים, למחשב, אבל עקב תקלה כואבת במיוחד הכל נמחק, בימים אלו אני עובדת על שחזור החומר, כך שבסופו של דבר יהיו הסברים ומתכונים של קורס שלם על המחשב, נגישים לחלוטין...] חיה
 
למעלה