בוקר טוב

בוקר טוב

על הבוקר הכנתי את השדרוג שלי לזיתים סורים שבורים. אמנם שימורים של זיתים אבל לא חייבים לאכול אותם בטעם ה"טבעי" של הקופסא נכון?? אני מכינה מראש ראש שום קלוף ופרוס 3 לימונים טריים חתוכים לפרוסות 5 פלפלים ירוקים\אדומים חריפים אפשר גם שאטה מסדרת בשכבות בצינצנת גבוהה לימונים שום ופלפלים קופסא של זיתים עם המיץ ושוב לימונים שום פלפלים ועוד קופסא של זיתים עם המיץ ושכבה אחרונה נוספת של לימונים שום ופלפלים מכסה את הכל בשמן זית ומיץ לימון משומר וסוגרת למשך שבועיים תשמעו זה נהיה חריף וטעים רצח!!!! בתאבון
 
למעלה