בית-עבודה: אוכל

סלט

ירקות (טריים או אפויים. נהגתי להחליט לפי שאריות ארוחת הערב), פסטה (קוסקוס/אורז/בורגול) ומשהו חלבוני (ביצה קשה מגוררת/חתוכה, או קוביות גבינה, או שאריות עוף). רוטב שאת אוהבת ואולי גם משהו לפינוק כמו לפזק אגוזים מעל זה. קופסה כזו שמכינים ערב מראש יכולה להיות ארוחת ביניים בחוץ. כריך ב-11 וסלט ב-14.
ואולי לשנות את גודל הקופסה לפי איך שזה מסתדר לך - מוצאת שאת רעבה יותר או פחות.

יש לי חברה שנוהגת לקחת מרק בתרמוס. אם יש לך גישה למים רותחים, אולי מרק-נמס כלשהו?

אני לוקחת איתי ליום עבודה של 9-10 שעות כריך, 2-3 פירות ויוגורט ומחלקת את זה על פני היום. אם היה לי כוח הייתי מכינה גם קופסה של ירקות חתוכים לנשנוש (אבל זה בעייתי באבק).
 
למעלה