בקשת עזרה

בקשת עזרה

מבקשת עזרה מהמומחים כאן: אני צריכה להכין כמות ענקית של פיצות לאירוע בעוד חודש. ברצוני להכין את הפיצה ולאפות (בלי הגבינה) ואח"כ להקפיא את התבניות לפני האירוע, להפשיר ולשים גבינה ולאפות ל-10 דקות. האם אני פועלת כשורה? דבר נוסף, מצאתי הרבה מתכוני פיצה במנוע החיפוש ואני מעוניינת בפיצה רגילה ופשוטה בלי תוספות מיוחדות. איזה מתכון מומלץ על ידכם? תודה מראש וסליחה על ההטרדה. ציפי
 

Iris G

New member
בהחלט פועלת כשורה

שמים את רוטב העגבניות, אופים אפיה חלקית מקררים ולמקפיא, מוציאים מהמקפיא (אין צורך להפשיר) שמים גבינה צהובה ושאר תוספות ומכניסים לתנור מחומם לחום גבוה ל 10-15 דקות.
 
תודה על תגובה מהירה ועניינית.

 
למעלה